Pilotwings resort
Pilotwings resort

Pilotwings resort

Vanaf:14,98

Je gaat terug naar het tropische eiland Wuhu in PilotWings Resort. Zodra je daar met je vliegtuigje aankomt, zal je de spelwereld van Wii Sports Resort herkennen. Met PilotWings Resort gaan je dan ook op avontuur op dit tropische speelparadijs, en dit alles in 3D op de Nintendo 3DS!Pilotwings Resort


EAN
0045496520359
Merk
Nintendo
Model
PILOTWINGS RESORT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Je gaat terug naar het tropische eiland Wuhu in PilotWings Resort. Zodra je daar met je vliegtuigje aankomt, zal je de spelwereld van Wii Sports Resort herkennen. Met PilotWings Resort gaan je dan ook op avontuur op dit tropische speelparadijs, en dit alles in 3D op de Nintendo 3DS!

Pilotwings Resort plaatst je in de stoel van de piloot als nooit tevoren in deze langverwachte drie-dimensionale update van de Pilotwings-serie! Importeer je Mii-personages uit de Nintendo Mii 3DS Maker en verken Wuhu Island met het vliegtuig, de deltavlieger of jetpack! Elk type voertuig is voorzien van unieke besturingselementen die een andere uitdaging te bieden.

Voltooi veertig uitdagende vlucht missies in Mission Mode om sterren te verdienen, of verken Wuhu Island voor honderden verzamelobjecten in de Free Flight modus. Zo verdien je interactieve 3D Diorama's van diverse vliegtuigen en beroemde eiland monumenten en krijg je een vogelvlucht van bekende Wuhu Island plekken voor je kiezen!

Je kunt zelfs je ervaringen delen met vrienden en familieleden in PilotWings Resort door middel van in-game foto's! Pilotwings Resort is een aerodynamisch juweeltje dat verbazingwekkende 3D weergaven van Wuhu Island biedt!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.