Petz: country side
Petz: country side

Petz: country side

Vanaf:18,00

Petz Countryside is een simulatiegame waarin spelers puppy's moeten verzorgen. Dit alles gebeurt in een afgelegen dorpje speciaal ingericht voor liefhebbers van hondjes en andere diertjes. Spelers kunnen hun eigen huisdiertje opmaken, trucjes leren of allerlei andere opdrachten aangaan. Het is de be


EAN
3307215711941
Merk
Ubisoft
Model
PETZ: COUNTRY SIDE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Petz Countryside is een simulatiegame waarin spelers puppy's moeten verzorgen. Dit alles gebeurt in een afgelegen dorpje speciaal ingericht voor liefhebbers van hondjes en andere diertjes. Spelers kunnen hun eigen huisdiertje opmaken, trucjes leren of allerlei andere opdrachten aangaan.

Het is de bedoeling om in Petz Countryside niet alleen je eigen diertje, maar het volledige dorp zo mooi als mogelijk te maken. Door opdrachten uit te voeren, speel je nieuwe opdrachten vrij. Daarnaast wordt het dorpje steeds verder uitgebreid, hetgeen uiteraard nieuwe uitdagingen en leuke andere personages met zich mee brengt.

Petz Countryside is echt een spel voor de jongere gamer. Zorg voor je huisdieren: Voed ze, maak ze schoon en leer hun lievelingseten kennen - van een suikerspin tot tabasco - om ze te helpen groeien. Het spel speelt zich uiteraard af in een mooi vormgegeven 3D-spelwereld. Zo kan jij met je virtuele huisdier op avontuur gaan in een mooie wereld!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.