Pac-man and the ghostly adventures
Pac-man and the ghostly adventures

Pac-man and the ghostly adventures

Vanaf:22,99

Pac-Man and the Ghostly Adventures betekent de terugkeer van de gele bolletjes slikkende Pac-Man, de grote gameheld uit de jaren tachtig. Dit spel biedt een levendige wereld vol actie en avontuur. Het verhaal draait om drie grappige helden die tezamen hun wereld vrij willen houden van kwaaiigheid!He


EAN
3391891972277
Merk
Atari
Model
PAC-MAN AND THE GHOSTLY ADVENTURES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Pac-Man and the Ghostly Adventures betekent de terugkeer van de gele bolletjes slikkende Pac-Man, de grote gameheld uit de jaren tachtig. Dit spel biedt een levendige wereld vol actie en avontuur. Het verhaal draait om drie grappige helden die tezamen hun wereld vrij willen houden van kwaaiigheid!

Het verhaal van Pac-Man and the Ghostly Adventures begint wanneer kwade spoken de griezelige Netherworld verlaten en besluiten de Pacworld binnen te vallen. Deze angstaanjagende spoken, goblins en ghouls veroorzaken chaos bij de bevolking en overal waar zij komen! Pac en zijn maatjes moeten orde op zaken stellen.

Pac-Man and the Ghostly Adventures is een avontuur over een strijd voor vriendschap, vrijheid en een veilige toekomst. Help jij Pac en zijn vriendjes om de spookjes te verslaan? En mocht deze versie van Pac-Man jou nou bekend voorkomen, dat kan. Dan heb je hem waarschijnlijk op televisie gezien. Pac-Man and the Ghostly Adventures is namelijk gebaseerd op de gelijknamige televisieserie!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.