Naruto powerful shippuden
Naruto powerful shippuden

Naruto powerful shippuden

Vanaf:29,99

Naruto Powerful Shippuden is een tweedimensionale actiegame die draait om twee personages uit de Naruto-serie, namelijk: Naruto Uzumaki en Rock Lee. Beide figuren spelen de hoofdrol in de animatieserie.Het vechtspel Naruto: Powerful Shippuden heeft een vleugje Japanse animatielikje over zich heen. H


EAN
3391891968751
Merk
Atari
Model
NARUTO POWERFUL SHIPPUDEN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Naruto Powerful Shippuden is een tweedimensionale actiegame die draait om twee personages uit de Naruto-serie, namelijk: Naruto Uzumaki en Rock Lee. Beide figuren spelen de hoofdrol in de animatieserie.

Het vechtspel Naruto: Powerful Shippuden heeft een vleugje Japanse animatielikje over zich heen. Het zwarte ninjapak zit jou als gegoten en jij krijgt de keuze om in de huid van Naruto Uzumaki of Rock Lee te kruipen en hun ninjamissies met eerste hand uit te voeren. Op het trainingsveld of in de dichtbegroeide bossen of besneeuwde bergtoppen, het maakt jou niet uit waar je jouw tegenstander kan uitschakelen. Jij voelt je overal thuis.... Met 'ervaringspunten' kun je je uitrusting uitbreiden en extra krachten kopen.

Het spel telt twee verhaallijnen, beiden gebaseerd op de avonturen van Naruto en Rock Lee in de tekenfilmserie Naturo Spin-off Rock Lee and His Ninja Pals. Naast het verhaal van het spel kunnen gamers ook een eindeloos aantal gevechten aangaan in de Endless Battle-speloptie.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.