Myst + 3ds accessoire pakket blauw
Myst + 3ds accessoire pakket blauw

Myst + 3ds accessoire pakket blauw

Vanaf:55,87

Myst staat bekend als het schoolvoorbeeld van de eerste interactieve novelle ooit geproduceerd voor de PC. Het is een game die een grote impact heeft gehad op de ontwikkeling van realistische beelden en de manieren waarop verhalen in games verteld worden. Myst is nu ook te spelen, met driedimensiona


EAN
5400646278354
Merk
Funbox
Model
MYST + 3DS ACCESSOIRE PAKKET BLAUW

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Myst staat bekend als het schoolvoorbeeld van de eerste interactieve novelle ooit geproduceerd voor de PC. Het is een game die een grote impact heeft gehad op de ontwikkeling van realistische beelden en de manieren waarop verhalen in games verteld worden. Myst is nu ook te spelen, met driedimensionale beelden, op de Nintendo 3DS.

Het origineel voor op de PC is alweer vele jaren oud. Myst biedt een uniek verhaal, niet gedreven door actie, maar juist gedreven door puzzels en emoties. Je moet niet vechten in deze game, maar juist mensen helpen die misschien gevangen zitten in een parallelle dimensie. Het is dan ook niet zo dat je Myst speelt, maar je ervaart het. In Myst moet je puzzels oplossen, doolhoven doorkruizen en problemen oplossen. Centraal in Myst staan deze puzzels, de mooie omgeving en de manier waarop het verhaal zich voor jouw ogen ontvouwt.

In tegenstelling tot vele andere games binnen het genre van de puzzeladventures beschik je in Myst niet over een inventaris, heb je geen rugzak vol met wapens bij je, kan je niet dood gaan en zijn er geen dialogen die invloed hebben op het verhaal. Myst is uitzonderlijk pittig, maar dat is dan ook de charme van deze game!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.