Mijn paard en veulen 3d
Mijn paard en veulen 3d

Mijn paard en veulen 3d

Vanaf:22,99

In Mijn Paard & Veulen ben jij een paardenverzorger! Ben jij klaar om de nobele dieren gezond op te voeden tot heerlijke rijpaarden met eigen karakters?In Mijn Paard & Veulen breng je maarliefst 26 speelse veulens groot in een realistische 3D wereld. Ieder paard heeft zijn eigen karakter. Verzorg ze


EAN
5390102518950
Merk
Mindscape northern europe b.v.
Model
MIJN PAARD EN VEULEN 3D

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Mijn Paard & Veulen ben jij een paardenverzorger! Ben jij klaar om de nobele dieren gezond op te voeden tot heerlijke rijpaarden met eigen karakters?

In Mijn Paard & Veulen breng je maarliefst 26 speelse veulens groot in een realistische 3D wereld. Ieder paard heeft zijn eigen karakter. Verzorg ze goed, speel met ze en geef ze alle aandacht die ze nodig hebben in Mijn Paard & Veulen!

Jouw droompaard wordt werkelijkheid in Mijn Paard & Veulen! Met 26 verschillende bekende paardenrassen, 8 verschillende mini-games met drie verschillende moeilijkheidsgraden is Mijn Paard & Veulen een zeer compleet pakket voor de echte dierenliefhebber!

Mijn Paard & Veulen maakt gebruik van de unieke mogelijkheden van de Nintendo 3DS. Naast 3D-beelden brengt kun je in Mijn Paard & Veulen je paard roepen met de ingebouwde microfoon, Leer hem trucjes en luisteren en laat hem over hindernissen springen met behulp van je stem!

Word de ultieme paardenfluisteraar in Mijn Paard & Veulen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.