Mario  sonic op de olympische spelen: londen 2012
Mario  sonic op de olympische spelen: londen 2012

Mario sonic op de olympische spelen: londen 2012

Vanaf:16,99

Mario & Sonic op de Olympische Spelen – Londen 2012 is een sportspel waarin personages van Sega en Mario samen en tegen elkaar spelen. De sporten in deze game zijn gebaseerd op de Olympische Spelen van de zomer 2012 in Londen!Mario & Sonic op de Olympische Spelen – Londen 2012 bevat meer dan vij


EAN
5055277013821
Merk
Sega
Model
MARIO SONIC OP DE OLYMPISCHE SPELEN: LONDEN 2012

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Mario & Sonic op de Olympische Spelen – Londen 2012 is een sportspel waarin personages van Sega en Mario samen en tegen elkaar spelen. De sporten in deze game zijn gebaseerd op de Olympische Spelen van de zomer 2012 in Londen!

Mario & Sonic op de Olympische Spelen – Londen 2012 bevat meer dan vijftig originele evenementen met Olympische thema's, die in zowel solo- als multiplayermodi kunnen worden gespeeld. De 3d-beelden en de unieke besturing tillen het universum van Mario & Sonic naar een totaal nieuwe dimensie, zodat je op nieuwe manieren om de gewilde gouden medaille kunt strijden!

Elke sport in Mario & Sonic op de Olympische Spelen – Londen 2012 vereist zijn eigen manier van spelen. Soms moet je heel snel knoppen indrukken van je Nintendo 3DS, terwijl je op andere momenten een goede timing nodig hebt of juist goed moet mikken op het aanraakscherm. Bovendien zijn alle sporten met meerdere spelers te spelen waardoor de Olympische Spelen ook op jouw 3DS in een waar familiespektakel veranderen!

Beleef de spanning van de Olympische Spelen in 3D met Mario & Sonic op de Olympische Spelen – Londen 2012!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.