Lego: star wars 3: the clone wars
Lego: star wars 3: the clone wars

Lego: star wars 3: the clone wars

Vanaf:22,99

LEGO Star Wars III: The Clone Wars is een avontuurlijke actiegame waarin het verhaal van de animatieserie Star Wars: The Clone Wars met een knipoog wordt verteld, in een uniek vrolijk LEGO-sausje. Net als in de andere LEGO-games speel je elk level met twee personages waartussen vrij gewisseld kan w


EAN
8717418430269
Merk
Disney
Model
LEGO: STAR WARS 3: THE CLONE WARS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

LEGO Star Wars III: The Clone Wars is een avontuurlijke actiegame waarin het verhaal van de animatieserie Star Wars: The Clone Wars met een knipoog wordt verteld, in een uniek vrolijk LEGO-sausje. Net als in de andere LEGO-games speel je elk level met twee personages waartussen vrij gewisseld kan worden. Ook is het mogelijk om de game met zijn tweeen door te spelen in de multiplayermodus.

Elk personage heeft zijn of haar eigen specialiteiten, zo kan een Jedi-ridder vechten met zijn lichtzwaard en gebruik maken van speciale krachten, terwijl anderen juist met lasergeweren kunnen schieten. Voor het eerst kunnen spelers ook hele bataljons aan kloontroepen aanvoeren, basissen bouwen, voertuigen laten uitrijden en versterking inroepen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.