Inazuma eleven 3: bomb blast
Inazuma eleven 3: bomb blast

Inazuma eleven 3: bomb blast

Vanaf:37,95

Inazuma Eleven 3: Bomb BlastIn Inazuma Eleven 3 kunnen spelers maar liefst 2.000 personages leren kennen en voor hun team gebruiken. Alleen een sterk en evenwichtig team kan wedstrijden winnen. Daarvoor is het ook de kunst om slim gebruik te maken van meer dan 350 speciale acties die grote impact ku


EAN
0045496524029
Merk
Nintendo
Model
INAZUMA ELEVEN 3: BOMB BLAST

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Inazuma Eleven 3: Bomb Blast


In Inazuma Eleven 3 kunnen spelers maar liefst 2.000 personages leren kennen en voor hun team gebruiken. Alleen een sterk en evenwichtig team kan wedstrijden winnen. Daarvoor is het ook de kunst om slim gebruik te maken van meer dan 350 speciale acties die grote impact kunnen hebben op het wedstrijdverloop. Het verhaal wordt in Inazuma Eleven 3, Lightning Bolt en Inazuma Eleven 3, Bomb Blast vanuit verschillende perspectieven verteld, terwijl de twee versies de spelers ook tegen verschillende rivalen laten strijden.

De basis van beide spellen wordt gevormd door een unieke mix van RPG-elementen en voetbalactie. Mede doordat het hele spel nu in 3D wordt gepresenteerd, kunnen spelers genieten van extra spektakel tijdens speciale acties en 'gevechtsscenes'. Er zijn ook nieuwe spelmogelijkheden, zoals de optie om tactische beslissingen te maken voor het hele team, en de mogelijkheid om speciale acties van verschillende teamleden te koppelen, zodat de bal met extra kracht richting het doel van de tegenstander wordt geschoten.

Om tussen de wedstrijden door de allerbeste spelers te vinden, is er nu een nieuwe methode om spelers via een capsule-automaat te vinden, zodat je nog meer mogelijkheden krijgt om spelers te rekruteren die perfect in je team passen. Bereid je voor op nieuwe, spectaculaire voetbalwedstrijden en neem het op tegen de rest van de wereld in de Frontier International Championships.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.