Hometown story
Hometown story

Hometown story

Vanaf:28,00

Hometown Story is een levenssimulatie over liefde en vriendschap. In een mooi, dorps, groen plaatsje op het platteland moet jij je herenigen met je oude vrienden, nieuwe maatjes vinden en jezelf herontdekken. Dit is waar je bent opgegroeid en het is jouw taak de winkel van je grootmoeder nieuw leven


EAN
5060102954033
Merk
Rising star games
Model
HOMETOWN STORY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Hometown Story is een levenssimulatie over liefde en vriendschap. In een mooi, dorps, groen plaatsje op het platteland moet jij je herenigen met je oude vrienden, nieuwe maatjes vinden en jezelf herontdekken. Dit is waar je bent opgegroeid en het is jouw taak de winkel van je grootmoeder nieuw leven in te blazen!

Het volledige beheer van de winkel ligt in jouw handen, en hoe succesvoller je bent des te meer werk het wordt! Boven alles draagt de shop sterk bij aan de welvaart van je dorpje. Je kunt zelfs zeldzame objecten aan andere dorpelingen geven om nieuwe vrienden te maken. Iets kleins voor iemand kan de wereld betekenen voor een ander.

Elke dorpeling heeft zijn eigen unieke achtergrond en karaktereigenschappen. Welke verhalen zijn voor jou het meest emotioneel? En wat ga jij doen om je nieuwe vrienden een handje te helpen? Soms moet je hierbij moeilijk beslissingen maken. Uiteindelijk zorgt Hometown Story voor een onvergetelijk verhaal!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.