Heroes of ruin
Heroes of ruin

Heroes of ruin

Vanaf:69,99

Heroes of Ruin is een avontuur met in de hoofdrol vier onwaarschijnlijk helden die samen een onverschrokken alliantie moeten vormen. Deze speciaal voor de Nintendo 3DS gemaakte game, met ondersteuning voor online spelen en vele sociale functies, biedt spelers elke keer weer nieuwe avonturen.De onlin


EAN
0045496522179
Merk
Nintendo
Model
HEROES OF RUIN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Heroes of Ruin is een avontuur met in de hoofdrol vier onwaarschijnlijk helden die samen een onverschrokken alliantie moeten vormen. Deze speciaal voor de Nintendo 3DS gemaakte game, met ondersteuning voor online spelen en vele sociale functies, biedt spelers elke keer weer nieuwe avonturen.

De online en sociale mogelijkheden van de Nintendo 3DS zorgen ervoor dat er in Heroes of Ruin meer te doen is dan alleen multiplayer, bijvoorbeeld het gebruik van StreetPass en SpotPass. Via de StreetPass functionaliteit is het in Heroes of Ruin items die men onderweg heeft verkregen te verkopen, of andermans wapens te kopen. Doordat de lijst met beschikbare wapens en items steeds verandert door contact te leggen met andere spelers op straat, kan de speler zichzelf steeds sterker maken.

Buiten de game maakt Heroes of Ruin gebruik van SpotPass om spelers te belonen met zeldzame wapens of unieke uitdagingen door middel van locale Wi-Fi hotspots. Daarnaast krijgen spelers via de officiële Heroes of Ruin website dagelijks nieuwe uitdagingen en queestes om in de game te spelen. Door de social media functionaliteiten fungeert de website tevens als platform om andere spelers te ontmoeten, ideeën en items uit te wisselen en om samen een missie te spelen.

Heroes of Ruin daagt spelers uit om hun eigen avontuur vorm te geven, bijvoorbeeld door deel te nemen aan het avontuur van andere helden door de mogelijkheid naadloos in of uit een coöp multiplayer game stappen, of om juist alleen verder te gaan. Spelers bewegen zich door een steeds veranderende wereld waar achter elke hoek gevaar schuilt en banen zich een weg door wilde, gevarieerde en dynamische omgevingen waar elke keer nieuwe paden zijn te ontdekken. De vreemde en dodelijke wezens die de speler onderweg tegenkomt zullen het uiterste vergen van zijn vechttechniek en tactisch inzicht, en stellen hem in staat zijn personage te verbeteren en items, wapens en uitrusting te verzamelen om nog sterker het volgende gevecht aan te gaan.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.