Heroes of ruin
Heroes of ruin

Heroes of ruin

Vanaf:19,99

Heroes of Ruin laat je in een klassieke stijl kerkers verkennen, maar met nieuwe verrassingen. Deze actie-RPG van Square Enix en n-Space Inc. verschijnt exclusief op de Nintendo 3DS en is helemaal toegespitst op de mogelijkheden van dit systeem. Je kunt in je eentje op avontuur gaan of online geniet


EAN
0045496522179
Merk
Nintendo
Model
HEROES OF RUIN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Heroes of Ruin laat je in een klassieke stijl kerkers verkennen, maar met nieuwe verrassingen. Deze actie-RPG van Square Enix en n-Space Inc. verschijnt exclusief op de Nintendo 3DS en is helemaal toegespitst op de mogelijkheden van dit systeem. Je kunt in je eentje op avontuur gaan of online genieten van de zinderende samenwerking met andere spelers.

De oorlog woedt al tientallen jaren voort als enkele krachtige leiders van de mensen samenkomen en erin slagen een breekbare vrede te stichten en te behouden. Maar als Lord Atraxis, heerser van de stand Nexus, wordt getroffen door een verschrikkelijke vloek, dreigt het wankele evenwicht weer door te slaan naar bloedvergieten. In de ommuurde stad wordt een oproep gedaan. Wie een geneesmiddel voor de vloek kan vinden, zal worden beloond met onvoorstelbare rijkdom.

In de krochten van de stad, waar huurlingen en soldeniers rondhangen, is een dergelijk aanbod niet aan dovemansoren gericht. Vanuit deze duistere hoeken verschijnen vier huurlingen om een fragiel maar bijzonder dodelijk bondgenootschap te vormen. Ze zullen de afbrokkelende muren van de vesting verlaten om de verraderlijke buitenwereld te betreden. De huurlingen zijn vastbesloten de gevaren in die wereld het hoofd te bieden en het kwaad achter de vloek op te sporen, om er voorgoed een eind aan te maken.

Je avonturen voeren je naar het woeste land buiten de stadsmuren, waar je in aanraking komt met uiteenlopende wezens, elk met unieke eigenschappen en vechttechnieken. Van elegante schermers die jouw aanvallen ontwijken tot brute belagers die niet van ophouden weten - je behendigheid en tactiek worden constant op de proef gesteld.

Maar om te beginnen, moet je kiezen uit vier verschillende soorten personages:

Gunslinger - Een crimineel die zegt zijn leven gebeterd te hebben. Maar vraag niet teveel naar zijn duistere verleden of zijn enorme schulden, of aan wie hij die schuldig is. Hij heeft een ontwijkende vechtstijl en gebruikt graag bommen en pistolen.

Vindicator - Deze wreker is bij zijn orde uit de gratie gevallen, en zoekt naar verlossing. Hij wil boete doen en het recht laten zegevieren. Hij maait zijn vijanden omver met zijn machtige zwaard.

Alchitect - Gedreven door een brandend verlangen om de beste spreukenwerper van het land te worden, vertrouwt deze studente van een verre toverschool op listen, strategie, en allesvernietigende spreuken.

Savage - Deze enorme woesteling is uit zijn stam verstoten en strijdt met de messen aan zijn vuisten voor genoeg kracht en glorie om weer naar zijn mensen terug te kunnen keren.

Wanneer je een soort personage hebt gekozen, kun je zijn of haar uiterlijk meteen een persoonlijk tintje geven. In de loop van het avontuur zal je personage zich op basis van jouw keuzes ontwikkelen, waarbij je pantser, vechtstijl, eigenschappen en meer dingen op unieke manieren zullen evolueren.

De wereld is een dynamische plaats die elke keer dat je speelt verandert, dus ontdek je telkens weer nieuwe vijanden en routes in de weelderige omgevingen. Je kunt in je eentje op avontuur gaan of online samenwerken met maximaal drie vrienden die op elk moment in- of uit- je spel kunnen stappen. Je kunt online ook voorwerpen ruilen met andere spelers, of de microfoon gebruiken om direct met andere spelers te praten over koopwaar en strategieën.

Heroes of Ruin maakt optimaal gebruik van de functies van de Nintendo 3DS. Naast de stereoscopische 3D-beelden betekent dit dat spelers ook worden bediend met nieuwe content. Via SpotPass worden exclusieve uitdagingen en content automatisch op je systeem bezorgd, waardoor je avontuur elke dag groter wordt. De StreetPass-functie laat je overbodige voorwerpen uitwisselen met andere spelers en zorgt ervoor dat je onderweg steeds weer nieuwe wapens, pantsers en voorwerpen ontgrendelt.

Betreed een dynamische wereld vol avontuur, gevechten en nieuwe ervaringen, met Heroes of Ruin voor Nintendo 3DS.

- Speel in je eentje, of ga online met maximaal drie andere spelers
- Kies uit vier soorten personages en maak een uniek personage door zijn of haar uiterlijk aan te passen
- Maakt optimaal gebruik van de functies van de Nintendo 3DS, inclusief stereoscopische 3D-beelden en ondersteuning van SpotPass en StreetPass
- Dynamische omgevingen met elke keer dat je speelt nieuwe layouts en ervaringen

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.