Harvest moon: the tale of two towns
Harvest moon: the tale of two towns

Harvest moon: the tale of two towns

Vanaf:31,99

Harvest Moon: The Tale of Two Towns is de eerste Harvest Moon-game voor de Nintendo 3DS. De game heeft onder andere unieke 3D graphics, een mini-game waarin je dieren kunt aaien en de mogelijkheid om je gewassen en andere items met gamers via StreetPass te delen!In de traditie van de Harvest Moon-se


EAN
5060102953302
Merk
Rising star games
Model
HARVEST MOON: THE TALE OF TWO TOWNS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Harvest Moon: The Tale of Two Towns is de eerste Harvest Moon-game voor de Nintendo 3DS. De game heeft onder andere unieke 3D graphics, een mini-game waarin je dieren kunt aaien en de mogelijkheid om je gewassen en andere items met gamers via StreetPass te delen!

In de traditie van de Harvest Moon-serie moet er in Harvest Moon: The Tale of Two Towns een eigen boerderij worden gebouwd en vriendschappen met buurtbewoners worden ontwikkeld. Daarnaast is het de taak van de speler de vrede tussen twee dorpjes te herstellen.

Harvest Moon: The Tale of Two Towns geeft je de mogelijkheid om gewassen te verbouwen, vee te houden, een relatie aan te gaan en een gezin te starten! Naast deze activiteiten zijn er ook een aantal bonusactiviteiten te vinden, zoals graven naar waardevolle gesteentes, vissen en meedoen aan speciale festivals!

Stap in het boerenleven met Harvest Moon: The Tale of Two Towns op de Nintendo 3DS !

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.