Gardenscapes
Gardenscapes

Gardenscapes

Vanaf:54,99

Gardenscapes is een game voor mensen met groene duimen. Vind jij het leuk om in de aarde te wroeten, dan is Gardenscapes jouw game. Het is in dit spel de bedoeling dat jij de perfecte tuin aan gaat leggen.Gardenscapes biedt een mix van tuinen aanleggen en spullen zoeken. Het immens populaire 'Hibben


EAN
8718274541724
Merk
Easy interactive console
Model
GARDENSCAPES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Gardenscapes is een game voor mensen met groene duimen. Vind jij het leuk om in de aarde te wroeten, dan is Gardenscapes jouw game. Het is in dit spel de bedoeling dat jij de perfecte tuin aan gaat leggen.

Gardenscapes biedt een mix van tuinen aanleggen en spullen zoeken. Het immens populaire 'Hibben Objects' komt dus ook in Gardenscapes weer naar voren. Door spullen in een huis te zoeken, zal je tuinaccessoires vrijspelen die je kunt gebruiken om je tuin in al haar glorie te herstellen. Je moet je aansluiten bij de gemeenschap van de stad om mee te doen met de wedstrijd voor de 'best tuin'.

Je begint natuurlijk als een groentje, want wat weet jij nou van het aanleggen van tuinen? Gelukkig is er een grappige butler die nog wel eens zijn mening met je wil delen. Samen met de trouwe Austin moet jij je opwerken tot de beste tuinarchitect van de stad!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.