Fire emblem: awakening
Fire emblem: awakening

Fire emblem: awakening

Vanaf:44,00

In Fire Emblem: Awakening kun je je eigen personage maken om hiermee een episch role-playing-avontuur te beginnen.Sluit je aan bij Prince Chrom en de Shepherds en probeer de schermutselingen tussen de koninkrijken Ylisse en Plegia te sussen om oorlog te voorkomen, terwijl de wereld ook nog eens word


EAN
0045496523398
Merk
Nintendo
Model
FIRE EMBLEM: AWAKENING

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Fire Emblem: Awakening kun je je eigen personage maken om hiermee een episch role-playing-avontuur te beginnen.

Sluit je aan bij Prince Chrom en de Shepherds en probeer de schermutselingen tussen de koninkrijken Ylisse en Plegia te sussen om oorlog te voorkomen, terwijl de wereld ook nog eens wordt bedreigd door legers ondode vijanden. Als commandant van je leger moet je tijdens turn-based gevechten plannen smeden, tactische keuzes maken en de unieke krachten van je eenheden optimaal benutten om alle vijanden in de pan te hakken. Gevechten tussen eenheden worden getoond in filmachtige scenes waarin je zelf het cameraperspectief kunt kiezen, bijvoorbeeld om in een eerstepersoons perspectief te zien hoe je personage de genadeklap uitdeelt.

Laat je formidabele heldenleger steeds verder groeien door bondgenootschappen te sluiten met de vele personages die je ontmoet. Je helden worden door jouw aansturing niet alleen steeds sterker en effectiever, ze kunnen ook vriendschappen vormen en trouwen om kinderen voort te brengen die vervolgens samen met hun ouders het slagveld betreden. Zo kun je tegelijk optreden als koppelaar om huwelijken te smeden, en als strateeg om het sterkste leger ooit te kweken.

Door de vele mogelijkheden om personages aan elkaar te koppelen, verlopen geen twee spellen hetzelfde. Net als in eerdere Fire Emblem-spellen gaat een personage voorgoed verloren als hij of zij in de strijd bezwijkt, al is er nu ook een stand waarin gevallen helden bij het volgende gevecht weer paraat staan, speciaal voor beginners en RPG-liefhebbers die deze serie wel eens willen proberen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.