Etrian odyssey untold: the millennium girl
Etrian odyssey untold: the millennium girl

Etrian odyssey untold: the millennium girl

Vanaf:55,00

De laatste editie van Etrian Odyssey is uit. De eerste Etrian Odyssey-game verscheen in 2007 en was een groot succes. Het spel werd populair dankzij de unieke speelstijl waarin de spelers de stylus gebruiken om hun geboekte vooruitgang in het doolhof bij te houden. Bovendien waren de uitdagingen ook


EAN
5060112431128
Merk
Nis
Model
ETRIAN ODYSSEY UNTOLD: THE MILLENNIUM GIRL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De laatste editie van Etrian Odyssey is uit. De eerste Etrian Odyssey-game verscheen in 2007 en was een groot succes. Het spel werd populair dankzij de unieke speelstijl waarin de spelers de stylus gebruiken om hun geboekte vooruitgang in het doolhof bij te houden. Bovendien waren de uitdagingen ook zeer uitdagend.

Nu herrijst het spel met Etrian Odyssey Untold: The Millennium Girl. Het originele spel is nu nog beter, met een nieuw, pakkend verhaal. De personages zijn uniek en innemend. Bovendien biedt The Millennium Girl uren spelplezier door nieuwe labyrinten.

De overdaad aan content blijkt uit de dertig uur aan first-person role-playing waarin je ontdekt en vecht in 3D-kerkers. Je kunt de personages aanpassen naar eigen inzicht. Elk persoon leert nieuwe vaardigheden, die afhangen van hun klasse. Spelers kunnen ook de Grimoire Stones inzetten om nieuwe technieken te leren. Verzamel deze speciale juwelen om nieuwe gaven te ontplooien. Er zijn meer dan tweehonderd monsterskills en alliantieskills. De combinaties zijn oneindig.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.