Dual pen sports
Dual pen sports

Dual pen sports

Vanaf:9,99

Ga de strijd aan met twee stylussen voor een leuke en spannende echte sportervaring in Dual Pen Sports. De allereerste dual touch sportgame voor de Nintendo 3DS laat je voelen alsof je een echte sport aan het spelen bent!Gebruik van maximaal twee pennen in Dual Pen Sports. Met verschillende handoogc


EAN
3700577003127
Merk
Namco bandai
Model
DUAL PEN SPORTS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ga de strijd aan met twee stylussen voor een leuke en spannende echte sportervaring in Dual Pen Sports. De allereerste dual touch sportgame voor de Nintendo 3DS laat je voelen alsof je een echte sport aan het spelen bent!

Gebruik van maximaal twee pennen in Dual Pen Sports. Met verschillende handoogcoördinatie-uitdagingen kun je plezier hebben op een nieuwe unieke manier. Ben jij vaardig genoeg om met beide handen geconcentreerd te werk te gaan?

Met zeven unieke sport mini-games en tal van andere uitdagingen is Dual Pen Sports een zeer verslavende sportgame. Maak je eigen virtuele atleet en neem het op tegen de computer of vrienden in diverse sporten!

Dual Pen Sports laat je voetballen, honkballen, pijl en boogschieten en meer! De mini-games laten je beide handen samenwerken op een manier zoals je nog nooit hebt gezien!

Beleef een unieke sportervaring met Dual Pen Sports op de Nintendo 3DS!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.