Dream trigger 3d
Dream trigger 3d

Dream trigger 3d

Vanaf:5,99

Dream Trigger 3D is een nieuwe arcade shooter die zich afspeelt in een kleurrijke, haast hypnotische droomwereld. Hier maak je gebruik van een sonar om vijanden te ontdekken en neer te schieten. Beleef een unieke 3D-ervaring met Dream Trigger 3D op de Nintendo 3DS! Dream Trigger 3D is specifiek ont


EAN
3391891955737
Merk
Atari
Model
DREAM TRIGGER 3D

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dream Trigger 3D is een nieuwe arcade shooter die zich afspeelt in een kleurrijke, haast hypnotische droomwereld. Hier maak je gebruik van een sonar om vijanden te ontdekken en neer te schieten. Beleef een unieke 3D-ervaring met Dream Trigger 3D op de Nintendo 3DS!

Dream Trigger 3D is specifiek ontwikkeld om in 3D gespeeld te worden door één of twee spelers. Met een opzwepende soundtrack, waanzinnige 3D graphics en de simpele bediening, is Dream Trigger 3D een game die naast vermaak ook de grafische capaciteiten van de Nintendo 3DS volledig benut!

Speel meer dan 100 uitdagingen en meer dan 50 levels in 10 verschillende omgevingen! Dit hoef je gelukkig niet alleen te doen. Daag een vriend uit en kijk wie de meeste punten scoort in de multiplayer modus van Dream Trigger 3D!

Beleef verslavende actie en arcade elementen in een 3D met Dream Trigger 3D op de Nintendo 3DS!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.