Doodle jump
Doodle jump

Doodle jump

Vanaf:9,99

De telefoonhit Doodle Jump is nu ook verkrijgbaar voor een draagbare spelcomputer. Doodle Jump Adventures bouwt verder op het succes van het behendigheidsspel voor de iPhone. Naast het eindeloos omhoog springen, waarbij gebruikgemaakt wordt van verschillende hulpstukken, biedt de versie van de 3DS o


EAN
5016488126717
Merk
Easy interactive console
Model
DOODLE JUMP

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De telefoonhit Doodle Jump is nu ook verkrijgbaar voor een draagbare spelcomputer. Doodle Jump Adventures bouwt verder op het succes van het behendigheidsspel voor de iPhone. Naast het eindeloos omhoog springen, waarbij gebruikgemaakt wordt van verschillende hulpstukken, biedt de versie van de 3DS ook een verhaal, unieke power-ups en zelfs baasgevechten.

Doodle Jump Adventures bevat een exclusieve adventure modus waarin spelers 48 verschillende levels vol uitdagingen moeten doorlopen. Gedurende hun avonturen komen de spelers allerlei power-ups tegen. Voorheen was er de springveer en de jetpack, maar dat arsenaal is nu flink uitgebreid met allerlei verrassingen.

Daarnaast komen spelers eindbazen tegen de verslagen moeten. Dit is een unicum voor de serie die eigenlijk draait om omhoog springen. Doodle Jump Adventures houdt nog wel vast aan zijn roots. Ontwikkelaar Lima Sky heeft dan ook de zo bekende Endless Mode ook in deze versie van het spe verwerkt. Nu kan je weer proberen om urenlang omhoog te springen in een poging je record of dat van je vrienden te verbreken!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.