Disney magical world  3ds
Disney magical world  3ds

Disney magical world 3ds

Vanaf:22,00

Er gaat een hele nieuwe wereld open voor spelers in Disney Magical World, een game voor de Nintendo 2DS en 3DS die op 24 oktober wordt uitgebracht in Europa. Spelers kunnen eerst een avatar en een droomleven bedenken, waarna ze een groots fantasy-avontuur in 3D tegemoetgaan. Daarbij komen ze meer da


EAN
0045496526504
Merk
Nintendo
Model
DISNEY MAGICAL WORLD 3DS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Er gaat een hele nieuwe wereld open voor spelers in Disney Magical World, een game voor de Nintendo 2DS en 3DS die op 24 oktober wordt uitgebracht in Europa. Spelers kunnen eerst een avatar en een droomleven bedenken, waarna ze een groots fantasy-avontuur in 3D tegemoetgaan. Daarbij komen ze meer dan 60 beroemde Disney-personages tegen op een centraal plein en in de omliggende werelden die gebaseerd zijn op Alice in Wonderland, Assepoester, Aladdin en andere Disney-verhalen. Spelers kunnen in contact komen met hun favoriete personages, een café beheren om spelmunten te verdienen, op spokenjacht gaan en zelfs stadjes van vrienden bezoeken via Local Play.

Spelers kunnen in Disney Magical World hun fantasie de vrije loop laten, want de mogelijkheden om de spelwereld aan te passen en creatief bezig te zijn zijn eindeloos. Met meer dan 1000 voorwerpen kunnen spelers honderden Disney-outfits, -accessoires en -meubels maken. Restauranthouders in wording kunnen hun café tot in de kleinste details ontwerpen, van het decor tot het menu. Door zich als gastheer te bewijzen kunnen spelers kostbare spelmunten verdienen. Misschien verschijnt een van je favoriete Disney-personages wel als eregast! Spelers kunnen hun eigen kamer boven het café ook aanpassen met voorwerpen en meubels.

Spelers die op zoek zijn naar avontuur, vinden in Disney Magical World talloze spannende missies en unieke voorwerpen om te verzamelen. Door verschillende soorten toverstaven te verzamelen en te gebruiken kun je je een weg banen door spookachtige wouden en griezelige kerkers. Op deze tochten boordevol actie kunnen spelers ook verschillende Disney-personages helpen door verloren voorwerpen te zoeken.

In Disney Magical World kunnen spelers verbinding maken met vrienden om hun creativiteit te laten zien. Door op een Nintendo 2DS of 3DS Local Play te gebruiken kunnen spelers de stadjes en cafés van vrienden bezoeken en zelfs voorwerpen uitwisselen.

Spelers die het avontuur willen uitbreiden, kunnen vanaf november 2014 een volledige wereld, gebaseerd op Pirates of the Caribbean, aanschaffen als aanvullende content. In deze wereld vind je nieuwe missies en personages, zoals kapitein Jack Sparrow. Vanaf de release worden via Nintendo Zone-hotspots in Europa unieke gratis voorwerpen verspreid, inclusief nieuwe kostuums, recepten en voorwerpen voor je café. Vanaf de release worden er ook speciale AR-kaarten van Disney Magical World uitgebracht die gebruikmaken van de Augmented Reality-mogelijkheden van de Nintendo 3DS- en 2DS-systemen. We zullen op een later tijdstip meer informatie geven over deze AR-kaarten en hoe je ze kunt verkrijgen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.