Dieren hotel deluxe
Dieren hotel deluxe

Dieren hotel deluxe

Vanaf:18,50

Dierenhotel Deluxe 3D geeft jou de macht over je eigen schoonheidsimperium voor huisdieren. Onderhoud je eigen beautysalon, spa en gezondsheidsadviesbureau voor trouwe viervoeters.Met behulp van het aanraakscherm en de bewegingssensor van de Nintendo 3DS kunnen spelers zelf vitaminepreparaten samens


EAN
5390102518943
Merk
Mindscape northern europe b.v.
Model
DIEREN HOTEL DELUXE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dierenhotel Deluxe 3D geeft jou de macht over je eigen schoonheidsimperium voor huisdieren. Onderhoud je eigen beautysalon, spa en gezondsheidsadviesbureau voor trouwe viervoeters.

Met behulp van het aanraakscherm en de bewegingssensor van de Nintendo 3DS kunnen spelers zelf vitaminepreparaten samenstellen. Zo wordt je lievelings huisdier nog gezonder! Ondertussen zijn er diverse gadgets in het spel verwerkt om je huisdieren, dierenhotel en de praktijk helemaal naar eigen wens aan te passen. Zo kan je iedereen laten zien wat jouw smaak is.

Door dieren goed te verzorgen, wordt de band tussen de speler en zijn huisdiertje beter. Op die manier kunnen jouw virtuele huisdieren uitgroeien tot vriendjes voor het leven. Zorg er dus voor dat je regelmatig de lichamelijke en psychologische status van je huisdiertjes test, want ze moeten zich wel goed voelen!

Verschillende online spelfuncties maken het mogelijk om online vrienden te maken. Ook kunnen gamers hun hotel blijven pimpen dankzij nieuwe virtuele voorwerpen die worden aangeboden. De Streetpass-functie van de Nintendo 3DS laat spelers bovendien ongezien schoonheidswedstrijden doen met hun eigen huisdieren!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.