Devil summoner: soul hackers
Devil summoner: soul hackers

Devil summoner: soul hackers

Vanaf:99,99

Het rollenspel Shin Megami Tensei Devil Summoner: Soul Hackers is een opgepoetste versie van het origineel dat in 1997 in Japan verscheen voor de Sega Saturn-spelcomputer. Het rollenspel wordt gespeeld vanuit het oogpunt van de hoofdpersoon. Devil Summoner: Soul Hackers draait om een strijd om het l


EAN
5060220222953
Merk
Nis
Model
DEVIL SUMMONER: SOUL HACKERS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het rollenspel Shin Megami Tensei Devil Summoner: Soul Hackers is een opgepoetste versie van het origineel dat in 1997 in Japan verscheen voor de Sega Saturn-spelcomputer. Het rollenspel wordt gespeeld vanuit het oogpunt van de hoofdpersoon. Devil Summoner: Soul Hackers draait om een strijd om het lot van de mensheid in een wereld gedomineerd door technologie.

Net als andere Shin Megami Tensei-spellen, waaronder de gehele Persona-reeks, gaat het hier om een Japans rollenspel. Spelers moeten tactische keuzes maken en hun personage krachtiger maken om de steeds sterker wordende vijanden te verslaan. Deze versie van Soul Hackers bevat dertig nieuwe demonen, een nieuwe introductievideo, meer muziek en een besturing die gebruikmaakt van het aanraakscherm van de Nintendo 3DS.

Shin Megami Tensei Devil Summoner: Soul Hackers vertelt een verhaal over een stad waarin de laatste hoop van de mensheid in de handen is van technologie. Buitenaardse krachten en wezens strijden tussen de technologisch afhankelijke mensheid. Het is een macabere fusie van cyberpunk futurisme en gotische horror. Maar, er is een maar, een groep hackers probeert controle te krijgen over de technologie om op die manier het lot van de mensheid naar hun hand te zetten.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.