De sims 3: beestenbende
De sims 3: beestenbende

De sims 3: beestenbende

Vanaf:29,99

De Sims 3: Huisdieren biedt spelers de mogelijkheid om uitgebreid met hun virtuele huisdieren te spelen in de virtuele wereld van De Sims 3. Leer je hond trucjes, leid hem op tot waakhond en maak je beste vriendje.Door dit spel op de Nintendo 3DS te spelen, kunnen spelers extra's vrijspelen voor de


EAN
5030946101900
Merk
Electronic arts
Model
DE SIMS 3: BEESTENBENDE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De Sims 3: Huisdieren biedt spelers de mogelijkheid om uitgebreid met hun virtuele huisdieren te spelen in de virtuele wereld van De Sims 3. Leer je hond trucjes, leid hem op tot waakhond en maak je beste vriendje.

Door dit spel op de Nintendo 3DS te spelen, kunnen spelers extra's vrijspelen voor de pc-versie van De Sims 3: Huisdieren.

Naast het opbouwen van je huis en het vinden van een baan, dat we al zo vaak hebben gezien in De Sims, biedt De Sims 3: Huisdieren de mogelijk honderd verschillende katten en honden te maken. Samen met hun dieren, of juist zonder, kunnen spelers verschillende mysteries oplossen in het dorp. Samen met je huisdier kan je zijn wie je wilt zijn. Misschien neem je wel duizend huisdieren, of wil je gewoon alle mysteries oplossen. Ben jij die eenzame vrouw op de hoek met twintig katten in de kamer, of ga jij graag op avontuur samen met je goldenretriever?

De Sims 3: Huisdieren biedt veel nieuwe avonturen voor jou en je huisdier!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.