Cubic ninja 3d
Cubic ninja 3d

Cubic ninja 3d

Vanaf:26,95

Gamen zonder dat je ook maar een knop hoeft aan te raken. Met Cubic Ninja voor de Nintendo 3DS hoeft de spelcomputer alleen maar gekanteld te worden om puzzels op te lossen, vijanden te slim af te zijn en vallen te ontwijken.In Cubic Ninja speel jij de rol van CC, een dappere kleine ninja met een op


EAN
3307219952265
Merk
Ubisoft
Model
CUBIC NINJA 3D

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Gamen zonder dat je ook maar een knop hoeft aan te raken. Met Cubic Ninja voor de Nintendo 3DS hoeft de spelcomputer alleen maar gekanteld te worden om puzzels op te lossen, vijanden te slim af te zijn en vallen te ontwijken.

In Cubic Ninja speel jij de rol van CC, een dappere kleine ninja met een opvallend vierkant uiterlijk. Het prinses van het door jou zo geliefde koninkrijk is ontvoerd en tot overmaat van ramp zijn enkele van jouw ninja-vrienden ook de sigaar. Reden genoeg voor jou om in actie te komen en iedereen te redden!

Deze Nintendo 3DS-puzzelactiegame biedt meer dan honderd verschillende levels waarin je het op moet nemen tegen bijvoorbeeld Woofbot en Scorchbot. Sommige puzzels vragen jou met de zwaartekracht te spelen, terwijl andere lava en de elementaire krachten aan je schenen leggen. Pas dus goed op, want je vijanden doen alles om CC tegen te houden!

Natuurlijk ben jij niet te stoppen. Jij bent een vierkante ninja en kunt alles overleven. That's how you roll!

Om Cubic Ninja te spelen hoef je de 3DS overigens niet per definitie te kantelen. Ook het gebruik van de Slide Pad, de analoge joystick op de 3DS, is toegestaan. Jouw beste tijden in de game kunnen gedeeld worden met andere gamers. Op die manier kan je de beste tijden van je vrienden verslaan.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.