Crush3d
Crush3d

Crush3d

Vanaf:16,99

Crush 3D is een platformspel waarin je het perspectief van tweedimensionaal naar driedimensionaal kunt veranderen terwijl je puzzels probeert op te lossen. Crush 3D borduurt voort op het eerder uitgebrachte puzzelspel Crush maar is speciaal gemaakt voor de nieuwe, draagbare Nintendo 3DS-spelcomputer


EAN
5055277011766
Merk
Sega
Model
CRUSH3D

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Crush 3D is een platformspel waarin je het perspectief van tweedimensionaal naar driedimensionaal kunt veranderen terwijl je puzzels probeert op te lossen. Crush 3D borduurt voort op het eerder uitgebrachte puzzelspel Crush maar is speciaal gemaakt voor de nieuwe, draagbare Nintendo 3DS-spelcomputer.

Navigeer door de surrealistische platformen in Danny's geheugen. Baan je op elk moment 'crushend' een weg van een tweedimensionale wereld naar een driedimensionale wereld en vice versa. Ontdek hoe 'crushen' je naar onmogelijke hoogten brengt, over onoverkomelijke obstakels tilt en zelfs gevaarlijke tegenstanders uit de weg ruimt.

Crush 3D bevat 3D-beelden graphics die de Nintendo 3DS optimaal benutten en biedt tevens de mogelijkheid om in het spel cadeaus achter te laten voor vrienden, via het innovatieve StreetPass-communicatiesysteem.

Het puzzelspel biedt een ongekend aantal 3D-puzzels die jouw brein als een malle laten kraken! Crush 3D biedt alles wat je zoekt in een moderne puzzelgame voor de Nintendo 3DS!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.