Cradle of rome 2
Cradle of rome 2

Cradle of rome 2

Vanaf:49,99

Jewel Master: Cradle of Rome 2 is een puzzelspel dat speciaal is ontworpen voor de Nintendo Wii. In Jewel Master: Cradle of Rome 2 is het de bedoeling om het in verval geraakte oude Rome te herbouwen.In deze variant op het populaire puzzelspel Bejeweld moet je naast elkaar liggende edelstenen versch


EAN
8718274541182
Merk
Easy interactive console
Model
CRADLE OF ROME 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Jewel Master: Cradle of Rome 2 is een puzzelspel dat speciaal is ontworpen voor de Nintendo Wii. In Jewel Master: Cradle of Rome 2 is het de bedoeling om het in verval geraakte oude Rome te herbouwen.

In deze variant op het populaire puzzelspel Bejeweld moet je naast elkaar liggende edelstenen verschuiven om rijtjes van drie of meer met dezelfde kleur te maken. Door het oplossen van puzzels reconstrueer je epische gebouwen, zoals het Colosseum en het Pantheon. Weet je elke puzzel in Jewel Master: Cradle of Rome 2 succesvol op te lossen dan mag je naar Olympus; het huis van de goden. Jewel Master: Cradle of Rome 2 voor de Nintendo Wii biedt meer dan honderd verschillende puzzels.

Je begint met een klein dorpje. Vervolgens bouw je een fontein en een bar. Bouw hierna een watermolen of een smederij. Terwijl je speelt, verdien je geld en grondstoffen om grotere gebouwen te plaatsen. Zo zie je de stad groeien tot één grote bruisende metropool. De oude glorie van Rome is behoorlijk in verval geraakt, kan jij dit met de puzzelstenen van Jewel Master: Cradle of Rome 2 oplossen?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.