Cocoto alien brick breaker 3ds
Cocoto alien brick breaker 3ds

Cocoto alien brick breaker 3ds

Vanaf:8,00

Cocoto Alien Brick Breaker is het klassieke Breakout of Arkanoid, maar dan in een compleet nieuw en schattig jasje. Ga op reis op de vijf planeten uit Cocoto's wereld om elke van deze planeten tegen het buitenaardse vuur te beschermen. Door jouw schild onderin het beeld heen en weer te bewegen, moe


EAN
3499550302318
Merk
Bigben interactive
Model
COCOTO ALIEN BRICK BREAKER 3DS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Cocoto Alien Brick Breaker is het klassieke Breakout of Arkanoid, maar dan in een compleet nieuw en schattig jasje. Ga op reis op de vijf planeten uit Cocoto's wereld om elke van deze planeten tegen het buitenaardse vuur te beschermen.

Door jouw schild onderin het beeld heen en weer te bewegen, moet je de planeet beschermen tegen de raketten van buitenaf. Alleen jouw magische schild kan de planeten redden. Uiteraard gaat het in dit spel niet zo zeer om het verhaal, maar meer om jouw prestaties en scores.

In Cocoto Alien Brick Breaker krijg je verschillende grappige wapens die je tijdens de actie kunt inzetten. Deze superkrachten maken jouw schild vaak sterker, maar in sommige gevallen kunnen ze ook een handicap vormen. Zoals altijd is elke power-up slechts tijdelijk.

Met dit spel krijg je een verhaalfunctie, de ouderwetse arcade modus en de classic-mode. In totaal zijn er dertien verschillende schilden te gebruiken in vijftig levels. Cocoto Alien Brick Breaker is absoluut de klassieke breakout in een nieuw jasje!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.