Chevrolet camaro: wild ride
Chevrolet camaro: wild ride

Chevrolet camaro: wild ride

Vanaf:33,49

Race je een weg naar de vrijheid. Wind door de haren, de geur van smeltend rubber in je neus en de kilometerteller die ver uitslaat wanneer je over het asfalt scheurt. Chevrolet Camaro: Wild Ride laat jou racen is ouderwetse en moderne Chevvy's op de super nieuwe Nintendo 3DS! Doe je riem maar even


EAN
5060216311395
Merk
Enjoy gaming
Model
CHEVROLET CAMARO: WILD RIDE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Race je een weg naar de vrijheid. Wind door de haren, de geur van smeltend rubber in je neus en de kilometerteller die ver uitslaat wanneer je over het asfalt scheurt. Chevrolet Camaro: Wild Ride laat jou racen is ouderwetse en moderne Chevvy's op de super nieuwe Nintendo 3DS!

Doe je riem maar even goed vast voor een race over verraderlijke wegen, verspreid over drie continenten. Twaalf verschillende Camaro's zijn in de game verwerkt en laat jou racen door Azië. Europa en de Verenigde Staten. In totaal zijn er negen racebanen om jou gaspedaal eens even lekker in te drukken.

Elke weg is gewoon te bereiden, of kan andersom geracert worden. Zo vergroot Chevrolet Camaro: Wild Ride het spelplezier. De auto's die je onder toebedeeld krijgt, zijn oud (uit 1971) of het zijn de modernste bakbeesten.

Fanatieke racers zullen blij zijn met het nieuws dat Chevrolet Camaro: Wild Ride ook met het Wii Wheel te spelen is. Dankzij het Wii Wheel weet je zeker dat de race-ervaring zo realistisch mogelijk overkomt: Je moet immers echt het stuur omgooien!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.