Bravely default
Bravely default

Bravely default

Vanaf:44,00

Bravely Default Flying FairyNadat de aarde openscheurt wordt de wereld Luxendarc in de duisternis gestort. De vier elementale kristallen die licht in de wereld brengen - vuur, water, wind en aarde - worden opgeslokt door een overweldigende kracht die de balans in de natuur verstoort. Vulkanen die la


EAN
0045496524784
Merk
Nintendo
Model
BRAVELY DEFAULT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Bravely Default Flying Fairy
Nadat de aarde openscheurt wordt de wereld Luxendarc in de duisternis gestort. De vier elementale kristallen die licht in de wereld brengen - vuur, water, wind en aarde - worden opgeslokt door een overweldigende kracht die de balans in de natuur verstoort. Vulkanen die lang niet meer actief waren, barsten ineens uit en oceanen worden troebel en gevaarlijk.
Agnès Oblige, vestaal van het windkristal, wordt gespaard als de dienaren van haar tempel hun levens opofferen om haar te beschermen tegen de verschrikking die het windkristal belaagt. Met een kristalfee die Airy heet als gids, onderneemt Agnès een reis om de kristallen te doen ontwaken en het licht terug te laten keren naar Luxendarc.
In het midden van deze ramp wordt het dorp Norende compleet verzwolgen door de grote kloof, met Tiz Arrior als enige overlevende. Vastbesloten om zijn thuis opnieuw op te bouwen en het duistere kwaad dat naar Luxendarc is gekomen ongedaan te maken, sluit hij zich bij Agnès aan op haar missie.
In Bravely Default trek je door Luxendarc om de kristallen te doen ontwaken in een unieke en innovatieve RPG, alleen op Nintendo 3DS-systemen. Ontmoet mysterieuze bondgenoten en verschrikkelijke vijanden in alle uithoeken van de wereld en krijg de overhand op je tegenstanders in toegankelijke, in beurten opgedeelde gevechten. De nieuwe "Brave and Default"- en "Bravely Second"-systemen maken meer strategieën mogelijk, waardoor je het verloop van de traditionele beurten kunt verstoren en meerdere keren kunt aanvallen in een beurt of de tijd kunt stopzetten.

Talen: Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.