Boulder dash xl
Boulder dash xl

Boulder dash xl

Vanaf:39,99

Boulder Dash XL 3D is een remake van het bijna gelijknamige klassieke Boulder Dash uit 1984. Dit puzzelspel vol actie laat spelers gamen als Rockford of Crystal. Het is de bedoeling te mijnen in verschillende verraderlijke grotten. Speciaal voor de Nintendo 3DS zijn deze grote driedimensionaal!De gr


EAN
5060112431005
Merk
Enjoy gaming
Model
BOULDER DASH XL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Boulder Dash XL 3D is een remake van het bijna gelijknamige klassieke Boulder Dash uit 1984. Dit puzzelspel vol actie laat spelers gamen als Rockford of Crystal. Het is de bedoeling te mijnen in verschillende verraderlijke grotten. Speciaal voor de Nintendo 3DS zijn deze grote driedimensionaal!

De grotten zijn in Boulder Dash XL 3D bezaaid met stenen. Pas dus op voor de stenen die op je hoofd kunnen vallen. Daarnaast zit het spel vol met vijanden die jou het leven zuur willen maken. Om het nog moeilijker te maken, zijn er verschillende spelfuncties die draaien om het behalen van een score, of het spelen van de retroversie van het spel. Daarnaast is er een meer actiegerichte arcade-modus of de mogelijkheid meer gericht te puzzelen.

In totaal biedt Builder Dash XL 3D meer dan honderdvijftig verschillende grotten die je kunt ontdekken en veroveren. Deze grotten kunnen ijzig zijn of vol zitten met nucleaire of buitenaardse attributen.

De scores die spelers neerzetten kunnen gedeeld worden via StreetPass. Zo kunnen niets vermoedende gamers elkaar nieuwe uitdagingen sturen zonder dat ze dat doorhebben.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.