Bit trip saga
Bit trip saga

Bit trip saga

Vanaf:39,99

Alle zes de games uit de ritmische Bit.Trip-serie op een gamekaartje voor de Nintendo 3DS. Dat is Bit.Trip Saga! De spellen uit de actievolle serie waren tot op heden alleen te downloaden voor de Wii en pc. De serie bestaat uit Bit.Trip Beat, Bit.Trip Core, Bit.Trip Void, Bit.Trip Runner, Bit.Trip


EAN
5060102953067
Merk
Rising star games
Model
BIT TRIP SAGA

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Alle zes de games uit de ritmische Bit.Trip-serie op een gamekaartje voor de Nintendo 3DS. Dat is Bit.Trip Saga! De spellen uit de actievolle serie waren tot op heden alleen te downloaden voor de Wii en pc.

De serie bestaat uit Bit.Trip Beat, Bit.Trip Core, Bit.Trip Void, Bit.Trip Runner, Bit.Trip Fate en Bit.Trip Flux. Elk van deze spellen is omgezet om gebruik te maken van de 3D-functie van de Nintendo 3DS.

De Bit.Trip-games worden gekenmerkt door simplistische beelden en ouderwetse gamemuziek. Het is aan de speler om objecten kapot te schieten, waardoor ouderwetse computerdeuntjes ontstaan. De held van de reeks draagt de naam Commander Video.

Onder andere Bit.Trip Runner is in de prijzen gevallen. Tijdens het 2011 Independent Games Festival won het ritmische actiespel een prijs voor het visuele design. Tijdens hetzelfde evenement was ook Bit.Trip Beat genomineerd in de categorie Excellence in Audio.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.