Azada
Azada

Azada

Vanaf:29,99

Azada 1 is een heerlijk spannende puzzelgame vol uitdaging. Gevangen in een spookachtige ruimte door zijn kwaadaardige oudoom, heeft de avontuurlijke Titus je gevraagd om hem te helpen met zijn ontsnapping. Hiervoor moet jij een groot aantal uitdagende puzzels zien op te lossen!Om Titus te bevrijden


EAN
8716051051381
Merk
Licensed 4u
Model
AZADA

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Azada 1 is een heerlijk spannende puzzelgame vol uitdaging. Gevangen in een spookachtige ruimte door zijn kwaadaardige oudoom, heeft de avontuurlijke Titus je gevraagd om hem te helpen met zijn ontsnapping. Hiervoor moet jij een groot aantal uitdagende puzzels zien op te lossen!

Om Titus te bevrijden van de magische spreuk van zijn oom wordt het tijd om het geheime boek Azada te ontcijferen. Kraak de puzzels en vul de ontbrekende pagina's van het betoverde boek in om Titus uit zijn gevangenis te krijgen!

Met meer dan 40 unieke puzzels en 5 master-niveau puzzels is Azada 1 een lekkere game voor de echte puzzelfan. Met verborgen aanwijzingen en verschillende moeilijkheidsgraden haal je met Azada 1 een zeer compleet pakket aan heerlijke puzzels in huis!

Azada 1 stelt je uithoudingsvermogen flink op de proef met zeer gevarieerde puzzels. Met Azada 1 weet je niet wat je nu weer kunt verwachten!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.