Around the world with hello kitty  friends
Around the world with hello kitty  friends

Around the world with hello kitty friends

Vanaf:9,99

Around the World with Hello Kitty and Friends is een leuk avonturenspel voor jonge kinderen waarin cultfiguur Hello Kitty op een reis rond de wereld gaat. Op alle locaties die worden aangedaan zijn leuke spelletjes te spelen. Natuurlijk ga jij mee op dit doldwaze avontuur!Hello Kitty reist niet alle


EAN
5060102953593
Merk
Rising star games
Model
AROUND THE WORLD WITH HELLO KITTY FRIENDS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Around the World with Hello Kitty and Friends is een leuk avonturenspel voor jonge kinderen waarin cultfiguur Hello Kitty op een reis rond de wereld gaat. Op alle locaties die worden aangedaan zijn leuke spelletjes te spelen. Natuurlijk ga jij mee op dit doldwaze avontuur!

Hello Kitty reist niet alleen, maar neemt ook haar vriendjes mee. Jij speelt met deze schattige personages terwijl zıj winkelen, koken, kledingstukken passen, of als groepje uıtgaan om te dansen! Dit alles is natuurlijk in de schattige stijl die iedereen kent van Hallo Kitty!

Organiseer een feestje en nodig jouw favoriete personages uit. Niet alleen kan je kleding passen, maar je kunt ook je eigen outfit samenstellen, naaien en borduren. Voor al deze activiteiten zijn leuke spelletjes verzonnen voor jongere kinderen. Denk maar eens aan zoek de verschillen, puzzelspelletjes, of handelingen waarbıj je stukjes moet uitknippen en plakken.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.