Ace combat: assault horizon legacy
Ace combat: assault horizon legacy

Ace combat: assault horizon legacy

Vanaf:14,99

De veelgeprezen luchtgevechtserie vliegt voor het eerst naar de Nintendo 3DS! Ace Combat: Assault Horizon Legacy levert supersonische vliegactie, spannende luchtgevechten en acrobatiek op grote hoogte in sprankelend 3D! Ben jij klaar voor intense actie in razendsnelle straaljagers? In Ace Combat: A


EAN
3391891956093
Merk
Namco bandai
Model
ACE COMBAT: ASSAULT HORIZON LEGACY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De veelgeprezen luchtgevechtserie vliegt voor het eerst naar de Nintendo 3DS! Ace Combat: Assault Horizon Legacy levert supersonische vliegactie, spannende luchtgevechten en acrobatiek op grote hoogte in sprankelend 3D! Ben jij klaar voor intense actie in razendsnelle straaljagers?

In Ace Combat: Assault Horizon Legacy gebruik je het aanraakscherm om doelwitten te selecteren en je straaljager te besturen. Beslissingen moeten binnen een seconde genomen worden en hierdoor vereist het neerhalen van vijanden stalen zenuwen en een vaste hand!

Het verhaal neemt je mee naar een fictieve strijd tussen twee fictieve groepen. De inzet van de strijd is macht, maar ook grondstoffen zijn natuurlijk belangrijk in een oorlog. In de game wordt er echter weinig nadruk gelegd op het verhaal, maar draait het meer om de missies op zich: het uitschakelen van vijandelijke doelen.

Met een enorme hoeveelheid realistische straaljagers om uit te kiezen en een verscheidenheid aan missies om van te genieten is Ace Combat: Assault Horizon Legacy de Top Gun van de Nintendo 3DS!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.