50 classic games
50 classic games

50 classic games

Vanaf:14,99

Een unieke verzameling spellen op je Nintendo 3DS! Of je nu zin hebt in een snel of spannend spelletje of juist liever een rustig, maar bloedstollend avontuur speelt, voor ieder en voor elk moment van de dag vind je in deze verzameling het juiste spel. Uiteraard maken deze spellen allemaal gebruik v


EAN
8718274541199
Merk
Easy interactive
Model
50 CLASSIC GAMES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Een unieke verzameling spellen op je Nintendo 3DS! Of je nu zin hebt in een snel of spannend spelletje of juist liever een rustig, maar bloedstollend avontuur speelt, voor ieder en voor elk moment van de dag vind je in deze verzameling het juiste spel. Uiteraard maken deze spellen allemaal gebruik van de unieke eigenschappen van de 3DS met 2D waar het moet en 3D waar het kan. Kies je favoriete spel uit de netjes gerubriceerde verzameling. De 50 beste hersentrainers, sudoku's, bordspellen, puzzelen kaartspellen allemaal op één Nintendo 3DS kaartje.

De eenvoudige en duidelijke bediening met de stylus en de stap-voor-stap demonstraties maken de spellen voor iedereen toegankelijk en ook als u gewoon rustig eerst eens de spelregels door wilt lezen, dan kan dat ook. De uitgekiende combinatie van de begrijpelijke bediening, de uitdagende spelniveaus en de uitstekende next-gen graphics maken deze verzameling niet alleen heel veel waarde voor zijn geld, maar ook de allereerste van zijn soort speciaal gemaakt voor de Nintendo 3DS.

Bevat onder andere: Black Jack, Mahjong, Schaken, Dammen, Sudoku, Texas Hold'Em Poker, Solitaire, Free Cell, Chinees dammen en nog veel meer.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.