Xbox one 500gb black kinect
Xbox one 500gb black kinect

Xbox one 500gb black kinect

Vanaf:508,86

Laat je verbazenWelkom in de nieuwe generatie voor games en entertainment. Waar games bijna niet meer van echt te onderscheiden zijn. Waar de televisie reageert op jouw opdrachten. Waar je eenvoudig je favoriete muziek kunt afspelen terwijl je een game speelt. En waar je in een oogwenk schakelt tuss


EAN
0885370773576
Merk
Onbekend
Model
XBOX ONE 500GB BLACK KINECT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Laat je verbazen

Welkom in de nieuwe generatie voor games en entertainment. Waar games bijna niet meer van echt te onderscheiden zijn. Waar de televisie reageert op jouw opdrachten. Waar je eenvoudig je favoriete muziek kunt afspelen terwijl je een game speelt. En waar je in een oogwenk schakelt tussen tv, films, muziek en games. Waar de ervaring helemaal aan jou is aangepast. Met al je favoriete entertainment op één centrale locatie. Welkom bij de all-in-one Xbox One.

De beste games

De Xbox One is gemaakt door gamers, voor gamers. De Xbox One vormt een perfecte balans tussen kracht en prestaties en brengt gamen naar een hoger niveau. Ongeëvenaard realisme. Een geavanceerde AI die zich aanpast aan jouw speelstijl. Een nieuwe generatie multiplayer die slimmer en sneller is. De Xbox One is de beste gameconsole die we ooit hebben gemaakt.

De beste multiplayer en service

Met miljoenen spelers over de hele wereld en meer dan 10 jaar ervaring met multiplayer, heeft Xbox Live zich bewezen als de beste plek om te gamen. En voortaan kan iedereen profiteren van slimmere matchmaking, kortere wachttijden en betere prestaties met Xbox Live op de Xbox One. Je kunt zelfs je hoogtepunten opnemen, delen en uitzenden.

Games en entertainment

Je hebt alles bij de hand met de beste games, tv-series, films, muziek en sportwedstrijden op één locatie. Schakel direct tussen content, of gebruik apps en games naast elkaar zodat je niets hoeft te missen. Daarnaast kun je bijpraten met familie en vrienden op Skype terwijl je tv-kijkt.

Ontworpen voor de toekomst

De Xbox One is zijn tijd ver vooruit en zal blijven innoveren. We hebben zwaar geïnvesteerd in de cloudinfrastructuur, het controllerontwerp, Kinect en Xbox SmartGlass om gameontwikkelaars de mogelijkheid te bieden unieke ervaringen te leveren. Er is niets dat jou en je games kan tegenhouden.

Inhoud

- Xbox One-console.
- Kinect-sensor voor Xbox One.
- Draadloze controller.
- Chatheadset.
- HDMI-kabel.
- Voeding.

Het nieuwe Kinect staat voor je klaar.

Kinect is helemaal herontworpen om optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden van de Xbox One. Nauwkeuriger. Sneller. Intuïtiever. De ongeëvenaarde spraak-, beeld- en bewegingstechnologie dompelen je dieper dan ooit onder in games en entertainment. Automatische aanmelding wanneer je de kamer binnenloopt. Race door een game heen met subtiele gebaren. Het gloednieuwe Kinect voor een nieuwe generatie aan entertainment.

Real Vision

Met de Kinect Real Vision-technologie wordt het gezichtsveld sterk uitgebreid voor een betere zichtlijn. Een geheel nieuwe actieve IR-camera zorgt dat Kinect in het donker kan 'zien'. Met geavanceerde 3D-geometrie kan zelfs worden bepaald of je wel of niet stabiel staat.

Real Motion

Met Kinect Real Motion-technologie worden zelfs de kleinste gebaren herkend. Je kunt een game of app dus zeer nauwkeurig aansturen door bijvoorbeeld met je hand te knijpen. Daarbij maakt het niet uit of je zit of staat.

Real Voice

De Kinect Real Voice-technologie richt zich op de geluiden die ertoe doen, met dank aan de geheel nieuwe array met meerdere microfoons. Met behulp van geavanceerde geluidsisolatie weet Kinect naar welke stem moeten worden geluisterd, zelfs in een volle kamer. Daarnaast kun je voor het eerst vanuit elke locatie in het systeem met je stem onderdelen van de Xbox One-ervaring starten. Zo kun je snel schakelen tussen activiteiten.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.