Bigben oplaadstation xbox one
Bigben oplaadstation xbox one

Bigben oplaadstation xbox one

Vanaf:27,19

12 uur lang gamen op één batterij? Dat kan met het Xbox One oplaadstation van Bigben. Met dit docking station kun je twee batterijen voor je Xbox One controllers tegelijkertijd opladen. Handig, want zo heb je altijd een controller met een volle batterij en ben je altijd klaar om te gamen als je


EAN
3499550320930
Merk
Bigben interactive
Model
BIGBEN OPLAADSTATION XBOX ONE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

12 uur lang gamen op één batterij? Dat kan met het Xbox One oplaadstation van Bigben. Met dit docking station kun je twee batterijen voor je Xbox One controllers tegelijkertijd opladen. Handig, want zo heb je altijd een controller met een volle batterij en ben je altijd klaar om te gamen als je gamevrienden beschikbaar zijn.

Kies voor een Xbox One oplaadstation en bespaar op batterijen

Iedereen kent het wel: je wilt net beginnen met gamen als je merkt dat de batterijen van je controller leeg zijn. En in het hele huis zijn natuurlijk nét geen volle batterijen te vinden. Dat probleem ligt voorgoed achter je als je het Xbox One oplaadstation van Bigben in huis hebt. Het enige dat je hoeft te doen, is zorgen dat je na het gamen het batterijpack uit je controller haalt en in het oplaadstation steekt. Zo ben je er zeker van dat je de volgende keer niet eerst naar de winkel hoeft om batterijen te halen. En daardoor ben je uiteindelijk een stuk goedkoper uit!

Hoe werkt het oplaadstation voor de Xbox?

Bij dit docking station voor je Xbox One krijg je een oplaadstation, 2 oplaadbare 700mAh batterijen (lithium polymère), 2 vervangende batterijdeksels en een USB kabel. Het Xbox One oplaadstation werkt heel eenvoudig. Je haalt de batterijen uit de controllers en doet ze in het oplaadstation. Met de USB kabel verbind je het docking station met je Xbox console. De lampjes op het oplaadstation geven aan of de batterijen vol zijn of dat je nog even geduld moet hebben.

Mooi design

Het prachtige en strakke design van het Xbox One oplaadstation zorgt ervoor dat hij mooi staat in je kamer. Door z’n kleine formaat is er altijd wel ergens een plekje te vinden zodat je je na het gamen snel je batterijen kunt opladen. Bovendien hoef je je met dit oplaadstation geen zorgen te maken over dat de batterijen uit je controller gehaald worden en ergens anders voor gebruikt worden. Deze batterijen past namelijk alleen in de Xbox controller!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.