Bigben camera standaard xbox one
Bigben camera standaard xbox one

Bigben camera standaard xbox one

Vanaf:6,99

Heb jij ook niet veel ruimte rondom je flatscreen om je Xbox One Kinect camera kwijt te kunnen? Wat dacht je van óp je TV? Met de Xbox One Kinect camera standaard van Bigben bevestig je je Xbox Kinect gemakkelijk op je televisie. Zo kost hij je geen extra ruimte op een plek waar je toch al weinig p


EAN
3499550320947
Merk
Bigben interactive
Model
BIGBEN CAMERA STANDAARD XBOX ONE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Heb jij ook niet veel ruimte rondom je flatscreen om je Xbox One Kinect camera kwijt te kunnen? Wat dacht je van óp je TV? Met de Xbox One Kinect camera standaard van Bigben bevestig je je Xbox Kinect gemakkelijk op je televisie. Zo kost hij je geen extra ruimte op een plek waar je toch al weinig plaats hebt!

Hoe gebruik je de Xbox One Kinect camera standaard?
Met de kleine en lichte Xbox One Kinect kun je zo veel meer met je game console. Zo kun je de camera bedienen met stemcommando’s en gebaren en kun je zelfs je eigen lichaam als controller gebruiken. Met de Xbox One Kinect kun je zelfs live beeld-in-beeld gameplay streamen. Handig allemaal, maar als je geen plek hebt om de camera stevig neer te zetten, is het natuurlijk zonde! Maar door de Xbox One Kinect standaard van Bigben, heb je altijd de mogelijkheid om al die toffe toepassingen van de Kinect te gebruiken!

Te gebruiken op vrijwel elke TV
De standaard voor je Xbox One Kinect is te gebruiken op vrijwel iedere televisie. Of je nou een LCD- of een LED-flatscreen thuis hebt staan, voor de standaard van Bigben maakt het geen enkel verschil. Het is wel even handig om op te meten hoe dik jouw flatscreen TV precies is. De standaard past namelijk alleen op TV’s die een schermdikte van maximaal zes centimeter hebben. Is je TV niet dikker dan zes centimeter? Dan kun je zonder problemen de houder voor de Kinect op jouw televisie kwijt. Bevestiging van de houder is overigens heel gemakkelijk. En door het antislipsysteem blijft de camera ook netjes op z’n plek zitten. Wel zo fijn!

Zoek je naar een manier om je Xbox One Kinect camera een goed plekje te geven in je huis, maar wil of kun je eigenlijk niet nog meer apparatuur in de buurt van je TV kwijt? De Xbox One camera standaard van Bigben is dé oplossing!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.