Bigben 1.4 hdmi kabel ps4 + ps3 + wii u + xbox 360 + xbox one
Bigben 1.4 hdmi kabel ps4 + ps3 + wii u + xbox 360 + xbox one

Bigben 1.4 hdmi kabel ps4 + ps3 + wii u + xbox 360 + xbox one

Vanaf:25,09

Veel game consoles beschikken over de mogelijkheid om haarscherp beeld en kraakhelder geluid af te geven. Alleen dan moet je er wel een kabel in doen die ervoor zorgt dat dit goede beeld en geluid ook daadwerkelijk naar je TV gestuurd wordt. Deze platte HDMI kabel van Bigben zorgt dat je alle mogeli


EAN
3499550320787
Merk
Bigben interactive
Model
BIGBEN 1.4 HDMI KABEL PS4 + PS3 + WII U + XBOX 360 + XBOX ONE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Veel game consoles beschikken over de mogelijkheid om haarscherp beeld en kraakhelder geluid af te geven. Alleen dan moet je er wel een kabel in doen die ervoor zorgt dat dit goede beeld en geluid ook daadwerkelijk naar je TV gestuurd wordt. Deze platte HDMI kabel van Bigben zorgt dat je alle mogelijkheden die je game console je biedt, optimaal benut!

Gamen met high definition beeld
Je favoriete spel ziet er toch net iets mooier uit als je het in HD bekijkt en dat is precies wat deze platte HDMI kabel van Bigben voor je regelt. Door de handige kantelbare plug (180° draaibare hoek) past deze kabel ook prima op plekken die te krap zijn voor een normale kabel: bijvoorbeeld achter een flatscreen die aan de muur is bevestigd. Deze HDMI kabel werkt prima met alle apparatuur die beschikt over een HDMI aansluiting: PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii U, PC, DVD-speler, Blue-ray Disc spelers, fotocamera’s, videocamera’s etc.

Platte HDMI kabel van hoogwaardige kwaliteit
De platte HDMI kabel van Bigben is geschikt voor apparaten die Ultra HD kunnen afspelen en ondersteunt 3D technologie. De koperen geleider zorgt voor een optimaal signaal met de vergulde ‘gold plated 24K’ stekkers. En met een lengte van 3 meter kom je vrijwel nooit kabel te kort. De kabel heeft een dubbele afscherming en storingsonderdrukking. Daarmee geniet jij van storingsvrij geluid en optimaal beeld. Waar sommige kabels snel kapot gaan, blijft dit exemplaar lang mooi én goed werken. Dat komt door de hoogwaardige materialen die gebruikt zijn om de kabel te maken, maar ook omdat het een platte kabel is. Daardoor hoef je niet meteen bang te zijn dat je kabel van binnen kapot is als je er per ongeluk een keer op gaat staan.

Perfect beeld en geluid tijdens het gamen, TV kijken of muziek luisteren zonder dat je veel geld kwijt bent aan een kabel? Kies voor de kwalitatief goede platte HDMI kabel van Bigben.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.