Xploder cheats - grand theft auto 5 edition
Xploder cheats - grand theft auto 5 edition

Xploder cheats - grand theft auto 5 edition

Vanaf:11,49

- Plaats de CD in de CD-drive van jouw PC- De software zal je verzoeken om een registratie van een email en een wachtwoord en ook om het unieke serienummer dat binnen de amaray doos is geprint.- Zodra je dat hebt gedaan word je naar de Xploder website geleid. Toegang is alleen mogelijk met het uniek


EAN
5060201652861
Merk
Onbekend
Model
XPLODER CHEATS - GRAND THEFT AUTO 5 EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
- Plaats de CD in de CD-drive van jouw PC
- De software zal je verzoeken om een registratie van een email en een wachtwoord en ook om het unieke serienummer dat binnen de amaray doos is geprint.
- Zodra je dat hebt gedaan word je naar de Xploder website geleid. Toegang is alleen mogelijk met het unieke serienummer.
- Plaats een USB memory stick/Flash Drive in een USB poort van je PC (Het is belangrijk dat op deze USB memory stick/Flash Drive zich reeds een save, van jouw PS3 / 360 profile, bevindt. Hiermee zorg je ervoor dat de Xploder Software jouw PS3/360 profile kan “zien” zodat het andere game saves kan toewijzen aan jouw profile.
- Selecteer nu de game waarin je “vast zit” uit de lijst van games op de Xploder website.
- Selecteer dan de game save dat je nodig hebt, bijvoorbeeld, Saints Row 4 (level 8). Dit wordt dan gesaved op je USB memory stick/Flash Drive en wordt automatisch toegevoegd tot je PS3/360 profile.
- Verwijder de USB memory stick/Flash Drive en plaats deze in je PS3/360.
- Start de game vanaf je laatste save. Jouw PS3/360 laat nu zien dat je het level waarin je vast zat hebt volbracht. Je kan nu naar de volgende level gaan.
- De software heeft een ingebouwde wizard die je door dit proces heen leidt.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.