Xploder cheats - call of duty ghost edition
Xploder cheats - call of duty ghost edition

Xploder cheats - call of duty ghost edition

Vanaf:6,99

Iedereen die wel eens een spelletje speelt herkent dit frustrerende scenario: dat ene onmogelijke level of die ene taaie tegenstander staan niet alleen het spelplezier, maar uiteindelijk ook de voortgang in de weg. Na een aantal tevergeefse pogingen is de uitkomst dan dat het duurbetaalde spel erg


EAN
5060201652878
Merk
Onbekend
Model
XPLODER CHEATS - CALL OF DUTY GHOST EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Iedereen die wel eens een spelletje speelt herkent dit frustrerende scenario: dat ene onmogelijke level of die ene taaie tegenstander staan niet alleen het spelplezier, maar uiteindelijk ook de voortgang in de weg. Na een aantal tevergeefse pogingen is de uitkomst dan dat het duurbetaalde spel ergens onderin de kast beland, waar het stof kan verzamelen. Game over dus... en dat is zonde van het geld en de geïnvesteerde tijd én moeite. XPLODER CHEAT SYSTEM biedt dan uitkomst, want dat weet honderden games een beetje voor de gek te houden. Van Skyrim tot Skylanders, maar ook de Grand Theft Auto, Call of Duty, FIFA, Tekken, Bioshock en Assassins Creed-games worden zo net wat makkelijkerDankzij Xploder kan iedereen -ook de niet doorwinterde gameveteraan- van begin tot eind van zijn spellen genieten. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor Call of Duty - Ghosts. Met Xploder Call of Duty - Ghosts Edition nemen de overlevingskansen in deze hectische en zenuwslopende first person shooter opeens enorm toe!

Dat gruwelijk moeilijke level kun je dan namelijk zonder probleem of sancties skippen en met die eindbaas maak je nu ook wat eenvoudiger korte metten. Krijg je liever extra wapens tot je beschikking, of alle bonus-items al vanaf het begin in de schoot geworpen? Of beide, want Xploder heeft vele trucs in zijn gereedschapskist die het spelplezier aanmerkelijk bevorderen.

- Gebruik cheats, ontgrendel levels, wapens, missies, etc. in honderden games.
- Kies uit een uitgebreide bibliotheek van savegames (niet alleen COD - Ghosts) en gebruik deze alsof het de jouwe zijn.
- Inclusief 12 maanden volledige toegang tot alle cheats van alle games in de Xploder database.

Om van dit systeem gebruik te maken heb je een PC en een USB stick nodig!

Minimum Systeemeisen:
- Internet connectie
- Windows 2000/ XP/ Vista/ 7
- 521 MB RAM
- 1.0 GHz Pentium Pro processor of gelijkaardig
- CD-ROM drive
- Monitor met minimaal resolutie 1024x768

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.