Xbox 360 vault red
Xbox 360 vault red

Xbox 360 vault red

Vanaf:24,99

BEVORDERT HET KOELEN VOOR OPTIMALE PRESTATIESHet techniekteam bij Calibur11 heeft extra tijd in de Vault gestoken om er zeker van te zijn dat de console in de Vault niet zal lijden aan hitte uitputting. Eigenlijk zorgt de Vault voor superieure luchtstroom door het van de grond op te heffen waardoor


EAN
0804879293781
Merk
Calibur 11
Model
XBOX 360 VAULT RED

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
BEVORDERT HET KOELEN VOOR OPTIMALE PRESTATIES
Het techniekteam bij Calibur11 heeft extra tijd in de Vault gestoken om er zeker van te zijn dat de console in de Vault niet zal lijden aan hitte uitputting. Eigenlijk zorgt de Vault voor superieure luchtstroom door het van de grond op te heffen waardoor de ventilator de capaciteit heeft om zijn werk beter te doen.

BETERE STABILITEIT EN POSITIE DOOR DE CHASSISSTEUN
Om de X-box 360 stabiel omhoog te houden is een uitdaging, om deze reden ontwierp Calibur11 het chassis. Het chassis oogt niet alleen cool maar zorgt ook voor de veelgevraagde stabiliteit rond de X-box 360. Het chassis heeft onderop een neopreen basis zodat niemand hem van zijn plek kan omstoten, inclusief de kat!

ORGANISEER DE ACCESSOIRES OM DE VAULT
Waar laat je je headset of controller? Niet op de vloer waar iemand er op trapt maar in de speciaal ontworpen 'wieg' aan de Vault. De wieg is speciaal ontworpen voor de officiele Xbox 360 xontroller maar kan ook een duur gaming headseat dragen. Zoek niet langer naar je accessoires!

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN OM AAN TE PASSEN AAN JE UNIEKE STIJL
Kies uit verschillende achtergrondstijlen en zet je eigen naam op de gamertag!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.