Xbox 360 kinect sensor + kinect adventures
Xbox 360 kinect sensor + kinect adventures

Xbox 360 kinect sensor + kinect adventures

Vanaf:59,99

Met de Kinect-sensor ervaar je gaming zoals nooit te voren. De magische technologie van de Kinect-sensor is in staat om de bewegingen van je hele lichaam te herkennen waardoor jij zelf de controller bent. De sensor werkt met elke Xbox 360 en wordt geleverd inclusief de game "Kinect Adventures". Inh


EAN
0885370348408
Merk
Microsoft
Model
XBOX 360 KINECT SENSOR + KINECT ADVENTURES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Met de Kinect-sensor ervaar je gaming zoals nooit te voren. De magische technologie van de Kinect-sensor is in staat om de bewegingen van je hele lichaam te herkennen waardoor jij zelf de controller bent. De sensor werkt met elke Xbox 360 en wordt geleverd inclusief de game "Kinect Adventures".Inhoud:

- Kinect Sensor.

- Voedingkabel voor gebruik met Xbox 360 Arcade, Pro of Elite modellen (let op, dit geld voor de nieuwe bundels, niet altijd voor de gebruikte modellen)

- Kinect Adventures game.

- Handleiding.Met Kinect Adventures kom je op een compleet nieuwe manier van de bank en in de game. Jij en je vrienden en je familie springen, draaien en schoppen je door 20 super spannende avonturen op exotische locaties. Je moet je samen door razende stroomversnellingen vechten, hindernisbanen nemen of een lekkend onderwater observatorium redden. Laat je prestaties online aan de hele wereld zien met Photo Moments en Living Statues. Het avontuur wacht op je.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.