Gioteck: mh-1 superlite messenger headset
Gioteck: mh-1 superlite messenger headset

Gioteck: mh-1 superlite messenger headset

Vanaf:27,14

De Gioteck MH-1 SUPERLITE is de beste keus; deze waardevolle headset is het instapmodel om uw game-ervaring mee te vergroten. Super lichtgewicht ontwerp met een extreem comfortabele, lichtgewicht en duurzame hoofdband die het gewicht gelijkmatig verspreidt, en met een aan twee kanten draagbare micro


EAN
0812313016285
Merk
Gioteck
Model
GIOTECK: MH-1 SUPERLITE MESSENGER HEADSET

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De Gioteck MH-1 SUPERLITE is de beste keus; deze waardevolle headset is het instapmodel om uw game-ervaring mee te vergroten. Super lichtgewicht ontwerp met een extreem comfortabele, lichtgewicht en duurzame hoofdband die het gewicht gelijkmatig verspreidt, en met een aan twee kanten draagbare microfoonarm met rubberen kabel die ervoor zorgt dat u zich gemakkelijk kunt concentreren en compleet op kunt gaan in de game. Hij is de Ideale game & chat partner tijdens het bespreken van de strategieën met uw online kameraden.

Kenmerken:


  • Buigzame & Comfortabele Hoofdband. Deze lichtgewicht hoofdband heeft geaccentueerde regelaars die voor de perfecte pasvorm zorgen.

  • Arm kan 180˚ draaien. Hierdoor kan de gebruiker zonder moeilijkheden wisselen tussen het rechter- en linkeroor.

  • Gevoerde greep. Comfortabele Gevoerde Greep, zorgt voor pijnloos gamen.

  • Comfortabele Namaakleren Oorschelp. Houdt het comfortabel tijdens lange gamesessies.

  • Volledig instelbaar.

  • Ruisonderdrukkende Microfoon. De microfoonkap is ontworpen om helder en duidelijke communicatie mogelijk te maken, door echo en ruis te verminderen.

  • 30 mm Driver van hoge kwaliteit. Deze headset minimaliseert vervorming van hoog tot laag, waardoor u alleen hoort wat u wilt horen.

  • Platte Kabels die niet in de knoop raken. Raak nooit geïrriteerd door uw kabels want u weet dat ze nooit in de knoop kunnen raken.

  • Push/Pull mute functie. Snelle toegang tot de mute-functionaliteit, dus u hoeft zich niet druk te maken om welke knop u moet gebruiken.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.