Sony playstation plus abonnement 365 dagen nl - ps4 + ps3 + ps vita + psn
Sony playstation plus abonnement 365 dagen nl - ps4 + ps3 + ps vita + psn

Sony playstation plus abonnement 365 dagen nl - ps4 + ps3 + ps vita + psn

Vanaf:69,00

Speel online met je vrienden op PlayStation en profiteer van gratis games, extra opslagruimte en flinke kortingen met PlayStation Plus. Upgrade je Nederlandse PlayStation Network Account nu voor 365 dagen naar een PlayStation Plus Account!Let op: Deze tegoedkaart is alleen geschikt voor Nederlandse


EAN
0711719261230
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
SONY PLAYSTATION PLUS ABONNEMENT 365 DAGEN NL - PS4 + PS3 + PS VITA + PSN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Speel online met je vrienden op PlayStation en profiteer van gratis games, extra opslagruimte en flinke kortingen met PlayStation Plus.

Upgrade je Nederlandse PlayStation Network Account nu voor 365 dagen naar een PlayStation Plus Account!


Let op: Deze tegoedkaart is alleen geschikt voor Nederlandse PSN Accounts!
Let op 2: code bevindt zich in de kaart het is dus niet de code achter op de kaart maar de kartelrand moet geopend worden om de 12-cijferige code te kunnen zien.

Heb je een PlayStation 3, 4 of PS Vita en wil je profiteren van gratis games, extra opslagruimte en flinke kortingen? Met PlayStation Plus haal je het maximale uit je console.

Wat is PlayStation Plus?


PlayStation Plus is een abonnementsservice die ervoor zorgt dat jij optimaal kunt genieten van het beste dat Sony te bieden heeft. Door lid te worden profiteer je van de mogelijkheid om online te kunnen spelen, exclusieve kortingen in de PlayStation Store, kun je meer dan 60 gratis games per jaar spelen en je vrienden uitnodigen om mee te spelen. Ook kun je dankzij PlayStation Plus je voortgang in een game online opslaan, en op een andere console, bijvoorbeeld bij een vriend of vriendin, verder spelen.

Gratis games


Het grootste voordeel van een PlayStation Plus abonnement is de gratis games. Elke maand wordt het aanbod van Plus-games ververst. Per jaar komen zo’n 65 games langs en die kun je dus kosteloos (uit)spelen en opnieuw spelen, zolang je het spel gedownload hebt en zolang je lid bent van PlayStation Plus. Het leuke van PlayStation Plus is dat de leden bepalen welke games in het aanbod worden opgenomen. Dat doe je als lid door te stemmen op jouw favorieten in een lijst van nieuwe spellen. De games die onlangs de meeste stemmen kregen, zijn onder meer Lara Croft And The Temple Of Osiris, God of War: Ascension, Teslagrad en Twisted Metal. Kortom, voor elke gamer wat wils!

Eerst proberen


Nog een voordeel van PlayStation Plus is dat je demo’s en bèta’s kunt uitproberen. Deze mogelijkheid is exclusief voor leden en je profiteert ervan doordat je een game kunt testen voordat je ‘m wel of niet koopt. Zo bespaar je jezelf een miskoop én je bent op de hoogte van de nieuwste releases.

Game niet alleen


Wat is er leuker dan in je eentje een vette game spelen? Juist ja, samen met je vrienden een vette game spelen. Voor gamers die een PS4 hebben is het noodzakelijk dat ze een PlayStation Plus abonnement hebben om online te kunnen multiplayeren. Voor de andere consoles geldt: met je PlayStation Plus abonnement kun je samen met vrienden de strijd aangaan in een coöp adventure, je trofeeën vergelijken met je beste vriend of vriendin, elkaar berichten sturen om de volgende gamesessie af te spreken en op de hoogte blijven van de activiteiten van je vrienden. Je kunt ze ook uitdagen tot een multiplayer-gevecht of je laat ze je singleplayer-missie overnemen, waar ze ook zijn. Ze hoeven hiervoor de game niet eens zelf te hebben…

De voordelen op een rij


Ben je nog niet overtuigd van de voordelen die PlayStation Plus biedt? Bekijk dan hieronder het overzicht van de voordelen:

Features
- Speel samen met je vrienden online multiplayergames boordevol actie voor de PS4.
- Download elke maand twee games naar keuze voor de PS4, PS3 en PS Vita, in totaal 60 games per jaar. Die speel je zo vaak je maar wilt zolang je een abonnement hebt op PlayStation Plus.
- Nodig je vrienden op het PlayStation Network uit via Share Play om samen jouw game te spelen op de PS4. Ook al hebben ze die game niet zelf.
- Haal meer uit de PlayStation Store dankzij exclusieve kortingen op complete games en downloadbare content.
- Upload je kostbare bewaarde savegames naar de cloud. Voor elke PS4, PS3 en PS Vita krijg je namelijk 10 GB aan onlineopslag.
- Wees er als eerste bij om nieuwe demo’s en officiële bèta’s uit te proberen.
- Geniet met één abonnement van de voordelen van PlayStation Plus op al je PS4, PS3 en PS Vita consoles.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.