Big ben screen protection kit  ps vita slim
Big ben screen protection kit  ps vita slim

Big ben screen protection kit ps vita slim

Vanaf:17,75

Met je nieuwe PlayStation Vita Slim ben je natuurlijk hartstikke voorzichtig! Logisch, je wilt de schermen van je device mooi houden en krassen en vette vingerafdrukken zo veel mogelijk vermijden. Met de Bigben PS Vita screen protector blijven beide schermen van je geliefde apparaat helemaal als nie


EAN
3499550320237
Merk
Big ben
Model
SCREEN PROTECTION KIT PS VITA SLIM

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Met je nieuwe PlayStation Vita Slim ben je natuurlijk hartstikke voorzichtig! Logisch, je wilt de schermen van je device mooi houden en krassen en vette vingerafdrukken zo veel mogelijk vermijden. Met de Bigben PS Vita screen protector blijven beide schermen van je geliefde apparaat helemaal als nieuw!

Voorkom beschadigingen op je beeldschermen
Een beschadiging op een van de beeldschermen van je mooie PlayStation Vita Slim zou zonde zijn. Naast dat het opvalt als je scherm beschadigd is, kan het ook je gameplezier behoorlijk verstoren! Deze Bigben PS Vita screen protector voorkomt dat en zorgt ervoor dat je geen lelijke krassen op het beeldscherm van je PlayStation Vita Slim krijgt. En natuurlijk blijven alle knopjes en functies gewoon werken als de de screen protector op het scherm van je PlayStation Vita Slim plakt.

Geen gedoe: PS Vita screen protector op maat
Misschien ken je ze wel: van die vervelende screen protectors die je nog helemaal zelf op maat moet knippen. Dat is bij dit exemplaar van Bigben gelukkig niet het geval. Als je ze uit de verpakking haalt, passen ze direct perfect op de beeldschermen van jouw PlayStation Vita Slim. Dat scheelt jou een hoop frustratie tijdens het knippen! Bovendien krijg je niet één, maar twee screen protectors; een voor het scherm op de voorkant en eentje voor op de achterkant. Zo zijn beide beeldschermen optimaal beschermd.

Zo plak je je screen protector op je PS Vita Slim
Voordat je de Bigben PS Vita screen protector op je beeldschermen plakt, kun je de beeldschermen het beste eerst even schoonmaken. Dan blijft het transparante folie namelijk net iets beter op z'n plek zitten. Je beeldschermen schoonmaken doe je heel gemakkelijk en snel met het bijgeleverde antistatische doekje. Als je alle vette vingers en stofjes van het scherm weggepoetst hebt, is het tijd om de screen protectors op de beeldschermen van je PS Vita te plakken. Dit is even een precies werkje, maar als ze eenmaal zitten ben je verzekerd van twee krasvrij beeldschermen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.