Razer kraken usb essential 7.1 virtueel surround sound gaming headset ps4 + pc + mac - zwart
Razer kraken usb essential 7.1 virtueel surround sound gaming headset ps4 + pc + mac - zwart

Razer kraken usb essential 7.1 virtueel surround sound gaming headset ps4 + pc + mac - zwart

Vanaf:107,89

De Razer Kraken USB gaming headset trakteert je oren op zuivere virtuele gamingaudio. Beleef tot in de detail de games met de meeslepende audio van de Razer Kraken USB. Pas de virtueel surround audio helemaal naar wens aan met de Razer Surround kalibratiesoftware.Plus-en minpunten Razer Kraken USB R


EAN
8886419370413
Merk
Razer
Model
KRAKEN USB ESSENTIAL 7.1 VIRTUEEL SURROUND SOUND GAMING HEADSET PS4 + PC + MAC - ZWART

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De Razer Kraken USB gaming headset trakteert je oren op zuivere virtuele gamingaudio. Beleef tot in de detail de games met de meeslepende audio van de Razer Kraken USB. Pas de virtueel surround audio helemaal naar wens aan met de Razer Surround kalibratiesoftware.

Plus-en minpunten Razer Kraken USB
Pluspunten Ruisonderdrukkende microfoon zodat al jouw strategische beslissingen helder over komen
Pluspunten 7.1 Virtueel Surround Sound voor zeer realistische geluiden tot in detail.
Pluspunten Mogelijkheid tot audiokalibratie waarmee je eigen profielen kunt samenstellen.
Pluspunten Met Razer Synapse kun je de gewenste audio helemaal naar eigen voorkeur instellen. Deze software kun je gemakkelijk downloaden met een geldig e-mail.
Minpunten 7.1 Surround Sound is enkel werkzaam op het platform PC.
Minpunten De Razer Kraken USB beschikt niet over een draadloze verbinding.
Minpunten De Razer Kraken USB is enkel aan te connecten via een USB-aansluiting. Deze headset dient direct met de PS4 console te worden geconnect met de USB-aansluiting
Minpunten De Razer Kraken USB beschikt niet over Razer Chroma. Zoek je dat wel? Dan raden we je de Razer Kraken Pro V2 Round met een 3.5 mm jack aansluiting of de Razer Kraken 7.1 Chroma V2 aan met Razer Chroma.

RazerGoed om te weten als gamer:

Ruisonderdrukkende microfoon
Communiceer tijdens de gaming scenes helder en duidelijker met je teamgenoten over tactische en strategische beslisingen dankzij de inbegrepen ruisonderdrukkende microfoon. Deze microfoon zorgt verder dat ten alle tijde je VOIP-gesprekken helder en duidelijk over komen.

Razer Kraken USB style=

Razer Kraken USB multi-platform
De Razer Kraken gaming headset is geschikt voor meerdere platformen. De professionele gaming headset is geschikt voor gamers op PlayStation 4, Windows en Mac (compatible via Synapse).

Razer Kraken USB style=

Zeer realistische audio
De Razer Kraken USB maakt gebruik via Razer Synpase van een zeer ontwikkelde Virtueel Surround Sound engine. Deze virtuele surround sound zorgt voor levensechte geluiden, tot in detail, waarbij je games als ware tot leven komen. Het geeft een 360 graden geluidsomgeving in de ruimte waar je je op dat moment begeeft.

Tot in detail hoor je de in-game geluiden, van knallende geweerschoten tot lichte voetstappen en van stemmen tot de wind die door de bomen waait. De geluiden zeer nauwkeurig in verhouding geprojecteerd op je oren dat aan de hand van de virtuele surround audio je bewust bent waar je je op dat moment begeeft.

Razer Kraken USB style=

Audiokalibratie Razer Kraken USB
Als geen ander begrijpen we dat iedereen zijn eigen voorkeuren heeft met betrekking tot registratie van geluiden. Je favoriete games genre speelt hierin ook een belangrijk rol. Gelukkig heb je de mogelijkheid om met de Razer kraken USB specifieke audio profielen samen te stellen. Je kunt bijvoorbeeld per genre je eigen audio aanpassen. Personaliseer alles van surroundkanalen, basisniveaus en zelfs het inkomende stemgeluid kan naar eigen voorkeur worden aangepast met Razer Synapse.

Razer Kraken USB style=

Naast gaming kun je uiteraard de Razer Kraken USB ook gebruiken voor je serie thrillers op Netflix voor een geweldige audio boost.

Unidrectionele analoge microfoon
Met de onderstaande unidrectionele microfoon van de Razer Kraken USB heb je geen last meer van miscommunicatie met je teamgenoten en kun je je tegenstanders verslaan met strategische acties. Heldere audio met gelijkmatige natuurlijke geluiden en weinig achtergrondgeluid: bedenk listige strategische manouvres met je commando's en schakel de tegenstander uit.

Duurzame Razer Kraken USB
De Razer Kraken USB gaming headset is veelvuldig getest door professionele e-sporters in de praktijk. Het is een comfortabele gaming headset voor zowel je hoofd als je oren en daarmee geschikt voor nachtelange gaming-marathons. De hoofdband is volledig verstelbaar en de gesloten oorschelpen met pluchen vulling zorgen dat de headset perfect op je hoofd past.

Pakketinhoud Razer Kraken USB
• Razer Kraken USB gaming headset
• Gebruikshandleiding
• Inbegrepen 2 meter USB-kabel
• 2 jaar fabrieksgarantie

Razer gaming headsets Tip: Bekijk meer Razer headsets

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.