Bigben usb oplaadkabel ps4
Bigben usb oplaadkabel ps4

Bigben usb oplaadkabel ps4

Vanaf:12,95

Zul je net zien, op het moment dat je in een echt belangrijk moment in je game zit, houdt je PS4 controller ermee op: batterij leeg! Gelukkig is dat met de PS4 oplaadkabel van Bigben geen enkel probleem! Je plugt de USB-kabel aan de ene kant in de PlayStation 4 en aan de andere kant in je draadloze


EAN
3499550320770
Merk
Bigben interactive
Model
BIGBEN USB OPLAADKABEL PS4

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Zul je net zien, op het moment dat je in een echt belangrijk moment in je game zit, houdt je PS4 controller ermee op: batterij leeg! Gelukkig is dat met de PS4 oplaadkabel van Bigben geen enkel probleem! Je plugt de USB-kabel aan de ene kant in de PlayStation 4 en aan de andere kant in je draadloze controller en je kunt gewoon lekker verder spelen terwijl je controller oplaadt.

PS4 oplaadkabel: twee controllers tegelijkertijd opladen
Niets is zo vervelend als een controller die er tijdens het gamen mee ophoudt omdat de batterij leeg is. Behalve dan misschien twee controllers die toevallig allebei leeg zijn. Maar ook dat is geen enkel probleem voor de PS4 oplaadkabel van Bigben. Deze kabel heeft namelijk twee aansluitingen. Daardoor kun je niet één maar twee draadloze PS4 controllers tegelijkertijd opladen. De kabel heeft één USB aansluiting, die je in de PlayStation 4 plugt. De twee micro USB aansluitingen aan de andere kant van de kabel kun je in één of twee controllers pluggen.

Gewoon verder spelen terwijl je controller oplaadt
In tegenstelling tot wat bij een oplaadstation het geval is, kun je met deze PS4 oplaadkabel met twee aansluitingen gewoon verder gamen als je batterij leeg is. Door het lange snoer van 300 cm heb je alle bewegingsvrijheid die je nodig hebt en kun je op een comfortabele afstand van de TV en je PlayStation 4 zitten. Dus met deze USB kabel heb je geen last van je rug of nek omdat je te dicht bij het scherm moet zitten om door te kunnen blijven spelen.

De PS4 oplaadkabel met twee aansluitingen is van hoogwaardige kwaliteit en laadt de batterij van je controllers snel op. Bovendien neemt de kabel weinig ruimte in beslag en kun je ‘m gemakkelijk opbergen als je ‘m even niet nodig hebt! Kortom: de ideale kabel voor iedereen die graag en veel games speelt en niet wil stoppen met spelen als de batterij van de PS4 controller op is.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.