Bigben usb oplaadkabel ps4
Bigben usb oplaadkabel ps4

Bigben usb oplaadkabel ps4

Vanaf:11,24

Dit is de Bigben PlayStation 4 Controller Oplaadkabel. Hartstikke fijn natuurlijk dat je PlayStation 4 controller draadloos is, want daardoor kun je lekker vanaf je favoriete stoel of de bank gamen. Maar dat betekent ook dat je af en toe je controller moet opladen. Met het korte kabeltje dat je stan


EAN
3499550320763
Merk
Bigben interactive
Model
BIGBEN USB OPLAADKABEL PS4

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dit is de Bigben PlayStation 4 Controller Oplaadkabel. Hartstikke fijn natuurlijk dat je PlayStation 4 controller draadloos is, want daardoor kun je lekker vanaf je favoriete stoel of de bank gamen. Maar dat betekent ook dat je af en toe je controller moet opladen. Met het korte kabeltje dat je standaard bij je PS4 krijgt, kun je echt niet comfortabel zitten. Deze PS4 oplaadkabel met USB aansluiting van Bigben is maar liefst 3 meter lang, dus kun je gewoon lekker door gamen terwijl je controller opgeladen wordt.

PS4 oplaadkabel van hoogwaardige kwaliteit
De PS4 oplaadkabel van Bigben is niet alleen lekker lang, maar is ook van hoogwaardige kwaliteit. Waar andere kabels snel kapot gaan, blijft dit exemplaar lang mooi en goed werken. Dat komt enerzijds door de goede kwaliteit van de materialen die gebruikt zijn om deze USB oplaadkabel te maken en anderzijds doordat het een platte kabel is. Dat betekent dat je niet meteen bang hoeft te zijn dat je kabel van binnen kapot is als je er een keer per ongeluk op gaat staan.

Doorspelen tijdens het opladen
De PS4 oplaadkabel is voorzien van een USB - Micro USB aansluiting en is geschikt voor de officiële PlayStation 4 controllers. Ook tijdens het opladen van de controllers kun je gewoon je favoriete game blijven spelen. En je hoeft niet bang te zijn voor last van je nek of rug, want met een lengte van 300 cm hoef je niet voorovergebogen vlakbij je PlayStation 4 te blijven zitten, maar kun je gewoon op je favoriete plek gamen. Door het platte ontwerp kun je de kabel ook gerust oprollen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je de kabel hiermee beschadigt. Bovendien raakt deze kabel door z’n handige design niet in de knoop als je ‘m opbergt.

Deze PS4 oplaadkabel van Bigben is geschikt voor officiële PlayStation 4 controllers en zorgt ervoor dat je ook tijdens het spelen je controllers kunt opladen. Handig!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.