Bigben playstation 4 headset chat kabel ps4
Bigben playstation 4 headset chat kabel ps4

Bigben playstation 4 headset chat kabel ps4

Vanaf:24,95

Soms wil je tijdens het gamen liever een headset gebruiken. Bijvoorbeeld omdat je je omgeving niet wilt storen met het geluid van jouw PS4 game of omdat je met andere gamers wilt chatten. Handig dus als je een PS4 chat kabel hebt om je headset aan te kunnen sluiten op je PS4 controller! Deze chat


EAN
3499550325829
Merk
Big ben
Model
BIGBEN PLAYSTATION 4 HEADSET CHAT KABEL PS4

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Soms wil je tijdens het gamen liever een headset gebruiken. Bijvoorbeeld omdat je je omgeving niet wilt storen met het geluid van jouw PS4 game of omdat je met andere gamers wilt chatten. Handig dus als je een PS4 chat kabel hebt om je headset aan te kunnen sluiten op je PS4 controller! Deze chat kabel voor PlayStation 4 van Bigben doet precies dat!


PS4 chat kabel voor gaming headsets

Deze PS4 chat kabel is speciaal ontworpen voor gebruik met de PS4 controller waarbij alle functies van de headset worden ondersteund. Waar je sommige headsets nog wel kunt aansluiten op je PlayStation 4 controller om geluid te ontvangen, kun je niet chatten met andere gamers. Deze PS4 chat kabel maakt dat wél mogelijk, zelfs voor oudere hoofdtelefoons.


Geschikt voor veel verschillende headsets

Deze PS4 chat kabel is geschikt voor heel veel verschillende soorten headsets. Hij is compatibel met de volgende surround sound Turtle Beach headsets: PX5, PX4, XP500, XP400, X42, X41, DX12, DX11, DXL1, Call of Duty Black Ops II Tango, X-Ray en Delta. Daarnaast is deze kabel ook aan te sluiten op een aantal stereo headsets: PX3, X12, X11, XL1, X32, X31 en XP300. Een stereo geluidsuitgang op je TV of audioversterker is bij deze headsets wel noodzakelijk om gamegeluid te ontvangen. Je kunt de PS4 chat kabel van Bigben ook aansluiten op alle andere merken headsets die voorzien zijn van een 2,5 mm aansluiting. Plug de chat kabel simpelweg in de PS4 controller of in je audioversterker en je kunt geluid ontvangen én praten! De kabel wordt geleverd in de kleur zwart.


Wil je lekker kunnen gamen en alle mogelijkheden van je Turtle Beach headset of andere surround sound of stereo headset optimaal kunnen benutten op je PlayStation 4? Dan is deze PS4 chat kabel van Bigben een onmisbaar accessoire voor jou!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.