Bigben officiële opbergtas ps4
Bigben officiële opbergtas ps4

Bigben officiële opbergtas ps4

Vanaf:44,99

Ga je vaak gamen bij je vrienden of wil je je Playstation 4 netjes opbergen? Dan is deze officiële PlayStation 4 draagtas een musthave voor jou. In deze PS4 tas kun je zonder problemen je favoriete game console, twee controllers, al je accessoires en zelfs nog twee games kwijt!PS4 tas: de manier om


EAN
0663293106080
Merk
Bigben interactive
Model
BIGBEN OFFICIëLE OPBERGTAS PS4

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ga je vaak gamen bij je vrienden of wil je je Playstation 4 netjes opbergen? Dan is deze officiële PlayStation 4 draagtas een musthave voor jou. In deze PS4 tas kun je zonder problemen je favoriete game console, twee controllers, al je accessoires en zelfs nog twee games kwijt!

PS4 tas: de manier om je PlayStation te vervoeren
Samen gamen is leuker dan alleen, maar je PlayStation overal mee naartoe slepen is best een gedoe. Nu kun je natuurlijk de doos bewaren en je console daarin vervoeren, maar echt makkelijk is dat ook niet. En je dure PS4 en alle accessoires in een plastic boodschappentas vervoeren is natuurlijk ook niet optimaal… Gelukkig heeft Bigben een oplossing! De officiële PS4 tas om je PlayStation, controllers, accessoires en games op een handige en veilige manier in te vervoeren.

Wat kun je allemaal kwijt in de PS4 tas?
Omdat deze opbergtas speciaal gemaakt is voor de PlayStation 4, past alles er perfect in. De PS4 tas heeft een hoofdvak waar je het PlayStation 4 systeem en eventueel een aantal games in kwijt kunt. Aan de voorkant vind je nog een vak voor twee controllers, die je met een elastisch bandje vast kunt zetten zodat ze niet bewegen in de tas. In het voorvak is ook ruimte voor de PS4 camera, een stroomsnoer en USB-kabels. De tas is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en de stof aan de binnenkant van de PS4 tas zorgt ervoor dat je PlayStation niet beschadigt. De tas is gemakkelijk te dragen door de schouderband. Deze band is te verstellen zodat hij altijd bij jouw lengte past en met de handige draaggreep pak je de tas makkelijk en snel vast.

Houd je spullen netjes en geordend of neem je PlayStation 4 mee naar vrienden met deze handige officiële PS4 tas van Bigben.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.